Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az ápoló a kiságyra fektette a babát. Amikor néhány perccel később megnézte az arcát, sikított a rémülettől.
Mindenegyben Blog - 2021. július 25. (vasárnap), 19:27

Az ápoló a kiságyra fektette a babát. Amikor néhány perccel később megnézte az arcát, sikított a rémülettől. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 25

Matvey Zakharenko csak két éves, és még nem érti, hogy miért néz ki egy kicsit másképp, mint a többi gyerek.

Talán már kezdi észrevenni, hogy vannak emberek, akik nem hajlandók átölelni, vagy megpuszilni úgy, mint a többi gyereket. Mint ahogy más gyermek, Matvey is szeret játszani, mosolyogni, és élvezi az anyja figyelmét. Ma úgy tűnik, hogy elfelejtette a szörnyű balesetet, amely majdnem megölte és hagyta őt kínzó fájdalomban szenvedni.

Hirdetés
[ ]

Matvey 2014 novemberében született Tulában (Oroszország), mintegy két órányira Moszkvából. Kivéve a sárgaság enyhe esetét, ő egy egészséges kisfiú volt. A sárgaság kezelésére az orvosok előírtak egyfajta fényterápiát, ami annyit jelentett, hogy Matvey-nek alá kellett feküdjön egy speciális lámpának.

Matvey általában állandó felügyelet alatt állt a fénykezelés alatt, de amikor a nővér úgy döntött, hogy egy rövid időre elhagyja a szobát, ő sem gondolta volna, hogy súlyos következményei lesznek. Miközben elment, a lámpa felrobbant, és tűz keletkezett. A nővér gyorsan rohant vissza a szobába, és eloltotta a tüzet, de a három napos csecsemő – testének a 75%-a – súlyos égési sérüléseket szenvedett. A szervei is megsérültek. Matvey kínzó fájdalmat szenvedett, ahogy a bőre levált, de ő harcos volt és túlélte.

Mintha az égés nem lett volna elég rémes, egy még nagyobb tragédia történt a tehetetlen csecsemővel. Amikor Matvey 19 éves anyja rájött, hogy mi történt, teljesen le volt sújtva. Tudta, hogy több műtéttel és kiterjedt kezelésekkel sem fog soha teljesen felépülni. Mindenki meglepetésére, a fiatal anya úgy döntött, hogy nem akarja többé Matvey-t.

Ez a döntés nagyobb sokk volt, mint maga a baleset. Hogy tud egy anya hátat fordítani a gyermekének, amikor a legnagyobb szüksége volna rá? Amikor híre ment Matvey helyzetének, önkéntesek, emberi jogi aktivisták, orvosok és még sokan mások egész Oroszországban kezdtek el együtt dolgozni, hogy a fiúnak egy új otthont találjanak.

Matvey történetét hamarosan az egész országban ismerték. A média segített, hogy Matvey országosan hírességgé váljon, és hamarosan a legjobb oroszországi kórházak kínálták fel segítségüket. És ami még fontosabb, több család jelezte, hogy szívesen örökbe fogadná a bátor kis csecsemőt.

Azonban ez a szokatlan érdeklődés szintje végül bonyolította a helyzetet. Egy teljes évvel a baleset után, két nő még mindig azon versenyeztek, hogy ki fogadhatja örökbe Matvey-t, és ezzel tovább húzták a folyamatot. A legváratlanabb dolog viszont az volt, hogy a biológiai anyja is megpróbálta visszaszerezni őt, amikor látta, hogy milyen híres lett. De a bírák Matvey esetében úgy döntöttek, hogy szó sem lehet erről, hanem egy Svetlana nevű, Moszkvában élő nő fogadhatta örökbe. Ellentétben a többi potenciális örökbefogadó szülővel, Svetlana távol maradt a reflektorfénytől. Nem volt érdekelt semmilyen figyelem, vagy nyilvánosság iránt; ő csak biztonságos és boldog otthon akart nyújtani Matvey-nek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés