Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az egész osztály piszkálta Gábort.. még csak bocsánatot sem hajlandóak kérni. Ezekből lesz rendőr...
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 10. (péntek), 13:30

Az egész osztály piszkálta Gábort.. még csak bocsánatot sem hajlandóak kérni. Ezekből lesz rendőr... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 10

Az egész országot megrázta a 16 éves vajai gimnazista, Tisza Gábor tragédiája.

A Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium illetékesei nem csupán a sajtó elől zárkóznak el, de eddig arra sem vették a fáradságot, hogy Gábor édesanyjával, Lovas Edinával felvegyék a kapcsolatot és személyesen nyilvánítsanak részvétet – írja a Blikk. Ezekre a kérdésekre egyelőre nincs válasz: indult belső vizsgálat az iskola pedagógusai felelősségének megállapítására? Mi lesz a zaklatók sorsa? A diákok kapnak-e pszichológust, aki segít feldolgozni a történteket?

Hirdetés
[ ]

Magyarázat helyett az iskola egyelőre annyit tett, hogy kitűztek az épületre egy fekete zászlót, ezzel egyidejűleg pedig a honlapjukon közzétettek egy üzenetet.

Az intézmény teljes körűen együttműködik az eset kivizsgálásában a hatóságokkal. Minden segítséget megadunk az iskola diákjainak, dolgozóinak a tragédia feldolgozásához, osztozunk a család fájdalmán.

Szinte az egész osztály piszkálta

Gábor holttestét kedden találták Vaján, a fiú felakasztotta magát, mert nem bírta tovább elviselni az őt ért bántásokat. A Blikk információi szerint az osztály nagy része benne volt a csúfolásban, s Gábort a lányok sem kímélték, ők voltak a leghangosabbak. A fiú némán tűrte, amikor „homárfejűnek”, „hülye gyereknek” nevezték, jóllehet ennél még cifrább jelzőket is a fejéhez vágtak. Az különösen bántotta, hogy a lányok is nyomdafestéket nem tűrő hangnemben beszélnek vele. Amikor otthon néha-néha szóba került a barátnő téma, a fiú csak elpityeredett.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés