Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az éhenhaláshoz sem elég Bangó Margit nyugdíja. Bangó Margit elárulta mennyi a nyugdíja:
Mindenegyben Blog - 2022. március 17. (csütörtök), 09:35

Az éhenhaláshoz sem elég Bangó Margit nyugdíja. Bangó Margit elárulta mennyi a nyugdíja: "muszáj dolgoznom..!" (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 17

Ennyi Bangó Margit nyugdíja,nyugdíjból  már zsíroskenyérre is alig futná.. 

Bangó Margit őszintén beszélt arról, hogy mire elég a nyugdíja

Muszáj dolgoznia a nyugdíj mellett, mert nem tudna meglni nyugdíjából. Most épp kerítésre kell a pénz és dédunokája taníttatását is ő fizeti.

Hirdetés
[ ]

Költözködésen van túl Bangó Margit énekes, akinek 72 évesen, nyugdíj mellett is dolgoznia kell - írja a Story magazin.

Muszáj dolgoznom, a nyugdíjamból csak egyetlen számlát tudnék befizetni a sok közül. (...) hetvenezer forintból nem élnék meg. Kell egy új kerítés, és a dédunokám taníttatását is fizetni kell

- mondta el a művésznő a lapnak, majd hozzátette, hogy szerencséje van, hisz az ő műfajából nem lehet kiöregedni, mivel magyar nótát és cigányzenét nyolcvan évesen is lehet énekelni. Bangó Margit egyébként nincs egyedül a nyugdíj melletti munkával, erre utal legalábbis, hogy a diákszövetkezetek mintájára július 1-től megalakulhatnak az idősek rugalmas foglalkoztatását lehetővé tevő közérdekű nyugdíjas szövetkezetek.

Bangó Margit idegességében széttépte nyugdíjpapírját

Kósa Lajos: 5 nyugdíjas = 1 aktív munkavállaló

Egy ilyen új típusú szövetkezet létrehozásához legalább tíz tagra van szükség. A szervezeteknek - legfeljebb a tagságuk tíz százalékáig - nem nyugdíjasok is tagjai lehetnek, rájuk azonban más közteherviselési szabályok vonatkoznak, mint a nyugállományúakra. Utóbbiaknak ugyanis a szövetkezeten keresztül szerzett jövedelmük után sem egészségügyi, sem nyugdíjjárulékot nem kell fizetniük, csupán 15 százalékos személyi jövedelemadót, ha a megkeresett összeget pénzben veszik fel, és a munkavállalás mellett a nyugdíjukat is megtarthatják. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
74 éves lett Bangó Margit: gyönyörű a fiatalkori fotóján

74 éves lett Bangó Margit: gyönyörű a fiatalkori fotóján

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés