Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az éhenhaláshoz sem elég Medveczky Ilona nyugdíja.
Mindenegyben Blog - 2017. november 05. (vasárnap), 09:59

Az éhenhaláshoz sem elég Medveczky Ilona nyugdíja.

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 05

Medveczky Ilona nyugdíja mindössze 70 ezer forint körülire tehető, most pedig az is kiderült, hogy miért kap ennyire alacsony ellátást a táncművész.

Medveczky Ilona egy interjúban éppen a névházasságáról mesélt, amikor kiderült, pontosan miért is ennyire alacsony most a nyugdíja.

Hirdetés
[ ]
Amikor csináltam, akkor azért, hogy senki ne törjön felettem pálcát. Vagyis az Országos Rendező Iroda nemzetközi részlege. Barna útlevéllel utazhattunk, és a gázsink 19,5 százalékát azonnal levették, de nem fizették be az egészségügyi hozzájárulást, a tb-t. Ezért csak minimális nyugdíjat kapok

- mondta el a Borsnak a művésznő.

Korábbi sajtóértesülések szerint Medveczky Ilona nyugdíja egészen pontosan 68 700 forint. Ez azonban csak idén árpilisig volt így, amikor ugyanis a hatóságok megtudták, hogy mennyire nehéz helyzetben van a táncművész, méltányossági alapon nyugdíjemelést kapott. Az emeléssel azonban nincs sokkal beljebb Medveczky, ugyanis mindössze kétezer forint pluszt kap havonta.

A művésznő nem szeret panaszkodni, de korábban arról is beszámolt már, hogy a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem él nagylábon, igyekszik mindenen spórolni. Mindössze másfél havonta ül autóba, és mivel az ételt egy futárcégtől kapja, így a legtöbbet a kutyáira költi.

Vannak, akiknek ennél is kevesebb jut

Jelenleg az öregségi átlagnyugdíj összege 109 561 forintra tehető. De ehhez az összeghez fontos hozzátennünk, hogy a nyugdíjasoknak több mint a fele 100 ezer forintnál is kevesebből él havonta. Ráadásul 75 ezernél is többen vannak azok, akiknek havi 50 ezer forintnál is kevesebbet visz a postás.

Kapcsolódó cikkünk
1 perce érkezett a drámai hír Medveczky Ilonáról

Szívszorító bejelentést tett állapotáról Medveczky Ilona. Kérdéses, hogy még egy...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés