Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most!
Mindenegyben Blog - 2018. november 20. (kedd), 11:31

Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most!

Hirdetés
Hirdetés
2018 nov 20

A számítások szerint az elmúlt száz év leghidegebb tele vár ránk.

Erre talán senki nem számított! Ilyen lesz az idei tél a Dávid-naptár szerint! Röpködni fognak a mínuszok! Mutatjuk pontosan mi várható hamarosan:

Az ország valószínűleg legismertebb magánmeteorológusa, Dávid Mihály elmondta, hogy megfigyelési alapján milyen télre kell majd számítanunk.

Figyelem!!

[ ]

Decemberben szintén átlagos időjárással kalkulál Dávid Mihály, ami a gyakorlatban azt jelenti, napközben pár fokkal fagypont felett, éjjel az alatt lesz, egész a hónap kétharmadáig. Azután komolyabb lehűlés kezdődik. Arra, hogy lesz-e hó karácsonykor, Dávid Mihály annyit felelt, az nem teljesen biztos, hogy lesz csapadék, ám ha igen, akkor az hó lesz, ami meg is marad, mert hideg lesz az ünnepnapokon.

A tél leghidegebb napjaira január első két hetében és február 10-e körül kell számítani. Mindkét időszakban havazásra, kőkemény fagyokra, éjjelente mínusz 15–20 fokra készüljünk, és napközben sem emelkedik a hőmérséklet nulla fok fölé. Ezeket a periódusokat enyhébb időszakok követik, majd március első felében ismét hidegre fordul, éjjel még rendszeresek lesznek a fagyok, s csak március idusa után mutatkoznak majd a kikelet első jelei.

Ha számodra is hasznos információval szolgált a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!via

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés