Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az első között oltották be , később meghalt az önkéntes állampolgár
Mindenegyben Blog - 2021. január 16. (szombat), 15:08

Az első között oltották be , később meghalt az önkéntes állampolgár

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 16

Meghalt egy svájci állampolgár, akit a vakcina engedélyezése után az első között oltottak be – írja a Luzern kanton vezetésétől érkező jelentés alapján a Reuters. A jelentésből nem derült ki, hogy volt-e kapcsolat a haláleset és a vakcina között. A Swissmedic, a gyógyszerfelügyeleti szervezet vizsgálja az esetet.

A kanton nem közölte, hogy mennyi idő telt el az oltás és a haláleset között, ahogy azt sem, hogy az mikor is történt. A Pfizer nem válaszolt a Reuters kérdéseire, és a Swissmedicet sem érték el.

Svájc már 107 ezer adagot kapott a vakcinából, amivel először leginkább az időseket oltják be. Jövőre havi 250 ezer adaggal beérkezésével számolnak. Az országban egyelőre a Pfizer-BioNTech vakcinája kapott csak engedélyt, de már folyamatban van a többi gyártó oltóanyagának vizsgálata is.

Az oltóanyagon világszerte több tízezer emberen tesztelték, mire megkapta az engedélyt, és eddig nem merült fel súlyos mellékhatás. Már több millió embert oltottak be vele szintén súlyos mellékhatás nélkül, bár néhányaknál allergiás reakció alakult ki mind a Pfizer-BioNTech, mind a Moderna oltására is. Ezeket gyorsan kezelték.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés