Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az év utolsó hónapjában életünk 180 fokos fordulatot vesz! MEGÉRKEZETT A Nagy decemberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2022. november 25. (péntek), 08:42

Az év utolsó hónapjában életünk 180 fokos fordulatot vesz! MEGÉRKEZETT A Nagy decemberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 25

Az év utolsó hónapjában életünk 180 fokos fordulatot vesz! MEGÉRKEZETT A Nagy decemberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem! 

December Horoszkóp 2022

Az év utolsó hónapjában életünk 180 fokos fordulatot vesz. Csábítanak a kínálkozó lehetőségek és nagyreményű holnapok. Azon tűnődünk, vajon mit hoz a holnap, várhatunk-e szebb jövőt. Ne feledjük, még előttünk áll az egész december. Vannak még tennivalóink, amik még megoldásra várnak. Jó az álmodozás, de éljünk a valóságban.

Decemberben, a Mars befolyása miatt, még akkor is, ha normál esetben nem rendelkezünk vezetői képességekkel, fel fognak erősödni. Ha kihívást jelent az emberek egy csoportjának vezetése, akkor nem fogunk félni és merészen állunk neki.Most rejtélyes embereket is vonzunk az életünkbe - csak az utolsó pillanatban tudjuk meg, mit gondoljunk róluk. Lehet, hogy ez azért lesz, mert mi is titokzatosak vagyunk. Mindenesetre békésen élvezhetjük a karácsonyt családunk körében.

A horoszkóp 2022 decemberére türelmet javasol számunkra. Mindenki megkapja a várva várt jutalmát. Nem sürgethetjük az eseményeket, egyszer úgyis mindennek eljön a maga ideje.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Kos december Horoszkóp 2022

Belső erő, spontán energia, önbizalom

KOS-Mielőtt befogadná december karácsonyi hangulatát, a karácsony már el is fog múlni. A Kos úgy fogja érezni magát, mintha a világűrben lebegne, ezért készen kell állnia a túlzott álmodozásra. Nincs semmi rossz ebben, mert a jövő fejtegetésének képessége nagyon hasznos lehet. December és annak energiája megerősíti, hogy Ön a saját valóságának ura. Az „amint belül, úgy kívül” szabály mélyebb jelentést fog kapni, és meg fogja érteni, hogy a teremtés valódi dolog.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

A csillagok állása szerint a Kos jegyben születettek az év végén egy kifejezetten békés időszakra számíthatnak. A biztonságos otthoni környezetben fantasztikusan jól fogja érezni magát. A December a szerelem szempontjából is egy ideális időszak lesz, aminek köszönhetően az egyedülállókat akár még a lelki társukkal is összehozhatja a sors. Ebben a periódusban optimizmust és pozitív energiákat fog sugározni magából, amivel még inkább magára vonja majd a környezetében lévő többi ember figyelmét.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika december Horoszkóp 2022

Erős és makacs, viszont praktikus és határozott

Az év utolsó szakaszában vigyázzon a tiltott gyümölcs iránti vággyal. A december egy hónap, amikor a családoknak egyesülniük kell, és az Ön esetében úgy tűnik, hogy magányos marad. Rossz és tabu gondolatok fognak forogni a fejében. Vigyázz a hűtlenségre; keserűen megbánhatja. Szerencsére a Bika képes gyorsan összeszedni önmagát, és megfontolni az előnyöket és a hátrányokat. Hűtlenség esetén a legtöbb esetben a hátrányok ellensúlyozzák az előnyeket.

A december a munka terén a Bika számára egy pozitív periódus lesz, viszont a magánélet terén kisebb nehézségei adódhatnak. Egy rendkívül fontos döntés előtt fog állni, de bárhogy is válasszon, a családja támogatására egészen biztosan számíthat majd. Az ünnepeket békés, nyugodt, és biztonságot nyújtó környezetben fogja eltölteni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek december Horoszkóp 2022

Kommunikatív és udvarias személy, emellett kreatív és jó humorérzékkel rendelkezik

Ebben az időszakban tökéletesen rá fog hangolódni a karácsonyi energiára - szinte mint gyermekkorában. Élvezze ezt a békés időt, hogy a következő évbe tele energiával és motivációval lépjen be. Minden Ikreknek nagyon nehéz éve volt, tehát ne féljen kicsit lazítani. A minőségi idő a családjával felbecsülhetetlen, és december ezt megerősíti Önben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés