Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
AZ IDEI ÉV LEGJOBB HÍRÉT JELENTETTÉK BE! Magyarok! VÉGRE FELLÉLEGEZHETTEK! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 08. (kedd), 16:14

AZ IDEI ÉV LEGJOBB HÍRÉT JELENTETTÉK BE! Magyarok! VÉGRE FELLÉLEGEZHETTEK! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 08

AZ IDEI ÉV LEGJOBB HÍRÉT JELENTETTÉK BE! Magyarok! VÉGRE FELLÉLEGEZHETTEK! >>>

341 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 9304 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 626 fő, 3972-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 4706 fő. Az aktív fertőzöttek 43%-a, az elhunytak 59%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 192 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 12-en vannak lélegeztetőgépen.

Hirdetés
[ ]

Ahogy az új fertőzések adatai is figyelmeztetnek, a járvány nem ért véget, a második hullám hazánkat is elérte, az aktív fertőzöttek száma ismét emelkedik, ezért nagyon fontos továbbra is a fegyelmezettség, a beutazási korlátozások és az általános higiénés szabályok betartása.

DE MINDEZEK ELLENÉRE, ma AZ IDEI ÉV LEGJOBB HÍRÉT JELENTETTÉK BE! >>>>

Magyarország fenn tudja tartani gazdasági aktivitását, és ezt segíti egyebek közt a nemrégiben megjelent vállalati fehér könyv, és az üzleti célú be- és kiutazások gördülékenyebbé tétele – hangsúlyozta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára hétfőn a gazdaságvédelmi akcióterv végrehajtásának előrehaladásáról tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

Elmondta, a cégek folyamatos, biztonságos működésének fenntartása érdekében az ITM praktikus segítséget nyújt a vállalatoknak a járványhullámra való felkészülésben, az online elérhető kiadványban esettanulmányokon keresztül védekezési, munkaszervezési javaslatokat fogalmaznak meg az őszi-téli időszakra.Az ITM államtitkára felidézte, hogy a legújabb szabályozás szerint üzleti vagy gazdasági tevékenység céljával Magyarországra érkezők korlátozás nélkül beutazhatnak, nincs kötelező házikarantén, és ez igaz azokra a magyar állampolgárokra is, akik üzleti céllal utaznak külföldre, és visszajönnek Magyarországra.György László beszámolt arról, hogy tizenharmadik hete folyamatosan csökken a regisztrált álláskeresők száma, Magyarországon, az elmúlt héten mintegy 2500-zal mérséklődött, a csúcsot jelentő július közepéhez viszonyítva pedig 42 ezerrel csökkent az adat.Kijelentette: továbbra is legfőbb cél, hogy Magyarországon megvédjék a munkahelyeket a meglévők megerősítésével és újak létrehozásával. György László kitért arra is, hogy júliusban a foglalkoztatási szint meghaladta a márciusit, a januárit, és mindössze 60 ezerrel maradt el a tavaly júliusi értéktől.Az államtitkár ismertette, hogy magyar kormány a gazdaságvédelmi akcióterv keretében 920 ezer munkavállalót támogat valamilyen módon, 127 ezer embert segítenek a munkakeresésben, a Diákhitel plusz konstrukciót pedig 19 600 hallgató vette igénybe.A különböző támogatási programokkal több mint 508 ezer álláshelyet védenek meg, a munkahelyteremtő programmal pedig több mint 70 ezer munkahely létrehozását segítik, a közfoglalkoztatásban jelenleg 93 ezren vesznek részt – részletezte az államtitkár.György László kijelentette: a vállalkozások jövőbe vetett hitét mutatja, hogy a válság után kialakított államilag támogatott hitelkonstrukciókra 1360 milliárd forint hiteligénylés érkezett, és 842 milliárd forintra már leszerződtek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés