Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az M7-ES AUTÓPÁLYÁN 27-es BALESET VAN. NEM FOGJÁK ELTALÁLNI, HOGY MI OKOZTA EZT A NAGY KARAMBOLT ! Pár órával ezelőtt a M7-es autópályán jöttünk haza Balatonról Budapestre
Mindenegyben Blog - 2021. június 04. (péntek), 09:48

Az M7-ES AUTÓPÁLYÁN 27-es BALESET VAN. NEM FOGJÁK ELTALÁLNI, HOGY MI OKOZTA EZT A NAGY KARAMBOLT ! Pár órával ezelőtt a M7-es autópályán jöttünk haza Balatonról Budapestre (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 04

 4. Index nem alapfelszereltség

Nem bírom megérteni, hogyan nincsen félelemérzete az embereknek, amikor index nélkül változtatlan hirtelen felindulásból sávot a sztrádán… K@rvára balesetveszélyes, amikor te érkezel a saját sebességeddel és a másik sávból (általában) alacsonyabb sebesség mellett hirtelen eléd kerülnek.

5.A szüttyögők

Azt hiszed, hogy csak a gyorsan hajtva okozhatsz balesetet? Akárhogyan próbálják bizonygatni, sosem a kiló60-al közlekedőkkel van baj, ha azok odafigyelve, kultúráltan, követési távolságot betartva közlekednek…

Hirdetés
[ ]

Ha semmi nem indokolja, akkor kutya kötelességed 130-as táblánál 120-130-al közlekedni, ugyanis a másik elvtárs jogosan számít tőled erre. Ehhez képest megérkeznek a hétvégi autósok, vagy (jellemzően) azok a nők, akik félnek 100 felett menni.

Ha picit belegondolunk, akkor egyrészt a külső sávban szüttyögő 100-as miatt a belső sáv indokolatlanul bedugul, hiszen minden normálisan közlekedő autós rákényszerül a belső sávos kitérő manőverre!

Ennek kevésbé szofisztikáltabb esete, amikor a szüttyögő belekezd egy másik szüttyögőt megelőzni a belsőből. Egyik megy 100-al, a másik 110-el, mindezt a 130-as táblánál… Ezt megcsinálja Székesfehérvárnál, amit még Budapesten is érezni fognak, hiszen mindenki másnak be kell lassítania emiatt és egy halmazati belassulás veszi kezdetét.

6. Szüttyögő, aki előz és nem nézi a visszapillantót

Hihetetlen, hogy vannak, akik képtelenek felmérni a másik sávban érkezőnek a sebességét. Van az az élethelyzet, amikor egyszerűen képtelen úgy besorolni a belsőbe a másik autó, hogy az egyből felvegye a ritmust (sebesség vagy távolság miatt). Ilyenkor ne kezdjél bele baszki a besorolásba, mert az érkezőt erőteljes fékezésre kényszeríted és nem tudhatod, hogy az érkezőnek a seggébe van e éppen egy másik ügyeletes díszfasz, aki mindent elkövet, hogy koccanjanak…

+1 kedvencem

A felüljáró hídra kiült bicajos család, aki messziről úgy néz ki, mint a trafizó rendőr… Biztos izgalmas látvány lehet bambulni az autópályát, de az autósoknak annyira nem gyerebe a dolog, hiszen amikor 130-al lehet menni és meglátnak valakit a hídon, akkor a legtöbben belassítanak 110-re, annyira megijednek a trafitól. Ez megint halmazati problémát okoz, aminek a vége egy rögtönzött dugó is lehet…

Komolyan halálfélelmem volt egyesek közlekedési kultúrája miatt,írja az IFLGroup1

Arra kérek mindenkit, hogy figyeljünk a másikra, próbáljunk meg a közösségi közlekedés részesei lenni és fogjuk fel: nem mi szartuk az egészet!

Nyugodt ember vagyok, de az első órában kb. 30 autóst vágtam volna állcsúcson, mivel mindegyikük “közlekedésében” benne volt a baleset opció. – fotó :illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés