Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az örömapa az oltár felé vezeti a lányát, amikor hirtelen elkapja egy másik férfi kezét. A násznépből többen elsírják magukat
Mindenegyben Blog - 2022. július 25. (hétfő), 21:58

Az örömapa az oltár felé vezeti a lányát, amikor hirtelen elkapja egy másik férfi kezét. A násznépből többen elsírják magukat (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 25

Az esküvő csodálatos és megismételhetetlen nap mind a fiatal pár, mint pedig a szüleik életében. Az ekkor készült fényképeket évtizedekig őrizgetjük, és nosztalgikus történeteket mesélünk arról a bizonyos napról, amelyre annyit készülünk, és amelyet már előzetesen is annyiszor de annyiszor elképzelünk.

A történetünkben szereplő esküvő minden szempontból szokványosnak tűnt, azonban végül az egész média felkapta, a résztvevőkkel pedig jó pár csatorna készített interjút. Pedig eszük ágában sem volt híressé válni…

Hirdetés
[ ]

A menyasszony édesapja, Bretagne Bachman elindult a lányával, Brittanyval, hogy az oltár elé vezesse őt, ahogyan az szokás. Ám ekkor egy pillanatra megtorpant, és mindenki csodálkozva nézte, hogy vajon mi történik…

Ekkor az apa széles mozdulattal hirtelen elkapta a lány mostohaapjának a kezét: azt akarta, hogy mindketten jelen legyenek, és ketten együtt vezessék a lányt az oltárhoz.

A fényképész , Delia D. Blackburn, aki jelen volt az esküvőn, olyan kiváló tehetséggel örökítette meg ezt a mesés pillanatot, hogy a kép aztán az egész világot bejárta.

Hogy miért? A legtöbb esetben az apa és a mostoha apa viszonya koránt sem felhőtlen, de szerencsére van üdítő kivétel is: ezek az emberek a másik embernek kijáró tisztelettel és szeretettel viszonyulnak nemcsak egymáshoz, de mindketten imádják a lányukat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés