Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Azt a sebészt rúgták ki a Szent Margitból, aki a bangladesi ikrek maratoni szétválasztásában fontos szerepet játszott
Mindenegyben Blog - 2019. december 20. (péntek), 08:22

Azt a sebészt rúgták ki a Szent Margitból, aki a bangladesi ikrek maratoni szétválasztásában fontos szerepet játszott

Hirdetés
Hirdetés
2019 dec 20
Hirdetés
[ ]

Az Atv.hu szerint azután mondott fel hét sebész a Szent Margit kórházban, hogy a főigazgató elbocsátott egy főorvost. A kórházvezető szakmai és magatartásbeli okokkal indokolta a nyugdíjas korú sebész felmentését. Kásler Miklós vizsgálatot rendelt el, a Magyar Nemzetnek pedig azt mondta: nem lehet átpolitizált személyi döntéseket hozni, mert a betegség nem válogat balliberális vagy nemzeti érzelmű betegek között.

A bangladesi ikreket szétválasztó magyar orvoscsoport egyik tagja, Csókay András professzor most azt mondta a tévének, hogy olyan módszert használtak a műtétnél, amit éppen a Margit kórház most elbocsátott sebész főorvosa dolgozott ki.

Az Imreh doktor kifejleszett egy nagyon jó varrástechnikát, a bangladesi ikrek esetében ezt a felkészüléskor rengeteget gyakoroltuk– mondta Csókay. Szerinte érthetetlen, milyen alapon küldnek el egy ilyen szaktekintélyt a Szent Margit kórházból. A professzor szerint ezzel a szakmaiatlan döntéssel másik hét sebészt is elveszített a kórház.

Lehetetlenné teszi a betegellátást. De ez egy régi folyamat eredménye. A magyar egészségügyben példátlan, hogy beosztott orvosok ilyen szépen kiálljanak a főnökükért.– fejtette ki az ATV Híradónak Csókay András. A kórház közleményben válaszolt a híradónak. Azt írták, Imreh Domonkost az öregségi nyugdíjkorhatár elérése miatt mentették fel. Ez nem egy hirtelen döntés volt, hiszen erről a főorvost a főigazgató már egy évvel korábban tájékoztatta. Szerintük a főigazgató arra törekszik, hogy a kórházat megóvja a politikai támadásoktól, erre kérte a helyi közélet meghatározó szereplőit is.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés