Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
BAJ VAN! OLYAT jelentettek be MA REGGEL A koronavírussal kapcsolatban, amit NEM AKARTUNK HALLANI….
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 11. (kedd), 13:52

BAJ VAN! OLYAT jelentettek be MA REGGEL A koronavírussal kapcsolatban, amit NEM AKARTUNK HALLANI…. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 11
Hirdetés
[ ]

Az elmúlt időszakban több olyan családi és közösségi halmozódás, helyi COVID-19 járvány is kialakult, amelyek a jelenleg is érvényben lévő járványügyi szabályok betartásával megelőzhető lett volna. Nagyon fontos elkerülni az új koronavírus-gócpontok kialakulását, amelyeknek jelentős részét az emberek felelősségteljes magatartása megakadályozhatja. A járvány első hullámának sikeres kezelése miatt relatíve alacsony a magyarországi megbetegedések száma, ugyanakkor a vírus jelen van az országban. Egy-egy fertőzött személy miatt kialakult lokalizált járványgócból tovább terjedhet a fertőzés, és közösségi területi járványok alakulhatnak ki.

A legfontosabb, hogy csak a magukat egészségesnek tartó, tüneteket nem mutató egyének álljanak munkába, menjenek közösségbe, különösen tekintettel az egészségügyi, szociális és oktatási intézmények dolgozóira. Kerüljük a zsúfolt helyeket, helyzeteket! Különös tekintettel a zárt térben szervezett rendezvényekre!

Továbbra is szükséges a higiénés szabályok betartása, az arc érintésének elkerülése, az alapos szappanos kézmosás vagy alkoholos kézfertőtlenítés, a köhögési etikett betartása, a felületek rendszeres alapos fertőtlenítése és a szellőztetés, amellyel a jelenlegi alacsony járványügyi kockázat hatékonyan tovább csökkenthető.Forrás: https://koronavirus.gov.hu/

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés