Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bak-Vízöntő-Halak ! Szerencsés időszak következik a szerelemben és a karrierben! Szerencse-horoszkóp 2022 márciusára
Mindenegyben Blog - 2022. február 25. (péntek), 08:54

Bak-Vízöntő-Halak ! Szerencsés időszak következik a szerelemben és a karrierben! Szerencse-horoszkóp 2022 márciusára (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 25

Bak-Vízöntő-Halak ! Szerencsés időszak következik a szerelemben és a karrierben! Szerencse-horoszkóp 2022 márciusára

BAK

Figyeljen oda az egészségére, annak ellenére, hogy az év harmadik hónapja meglehetősen sűrűnek ígérkezik, kevés szabadidővel. Abból a kevés szabadidőből is érdemes a betegségek megelőzése érdekében testmozgásra, egészséges étkezésre és egészségmegőrzésre áldoznia.

Ez az időszak rendkívül hajtós lehet a munkahelyén, különösen az egyébként márciusban megszokotthoz képest. Ha proaktívan elöl jár ebben az egyébként nyilván nem túl kellemes hajtásban, akkor azzal most jó lehetőségekhez juthat, és kivívhatja a főnöke elismerését.

Párkapcsolata békés nyugvópontra jut, nagyobb viszályok, veszekedések nem várhatók ebben a hónapban. Ha mégis lenne ilyen, az könnyen le fog csengeni, és hamar kibékülnek.

Hirdetés
[ ]

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

VÍZÖNTŐ

A tavasz első hónapja veszélyeket tartogathat a Vízöntő számára, ha túlhajtja magát. Éppen ezért pihenjen, ne erőltesse a túlórát, és ha teheti, ne most kezdjen új vállalkozásba. Legjobb, ha békés családi körben tölti a szabadidejét, és töltődik, míg a következő időszakban végre az építkezés szolgálatába állíthatja majd az energiáit.

A párkapcsolata kivirul ebben az időszakban, a szingli Vízöntők pedig könnyedén találnak új párra. Kreatív és szórakoztató energiái ugyanis csúcsra fognak járni március során. Használja ki ezt a lehetőséget, hogy sok boldog percet éljen át meglévő vagy új kedvesével!

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

HALAK

A Halak egészsége szempontjából kedvező időszak következik, kiválóan alkalmas lehet kirándulásra, vagy akár arra, hogy elkezdjen egy új sportot űzni.

Ha fontosnak tartja az életében, ha nem, most olyan üzleti, illetve karrierlehetőségek toppannak be az életébe, amelyek hosszú időre lendületet adhatnak mind az életpályájának, mind pedig anyagi lehetőségeit megdobhatják. Ennek ellenére ne hanyagolja el a családját sem, ők mindig támogatni fogják Önt az élet minden területén!

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés