Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Balázs Andi és szerelme közös fotóval és egy meghökkentő számmal jelentkezett be: így jelentik be a nagy hírt - A képen minden látszik!
Mindenegyben Blog - 2024. április 06. (szombat), 21:20

Balázs Andi és szerelme közös fotóval és egy meghökkentő számmal jelentkezett be: így jelentik be a nagy hírt - A képen minden látszik!

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 06

Balázs Andi és szerelme közös fotóval és egy meghökkentő számmal jelentkezett be: így jelentik be a nagy hírt - A képen minden látszik!"

Nem olyan rég a rajongók még Balázs Andi egészségéért aggódtak, miután beszámoltunk róla, hogy egy előadás előtt hirtelen rosszul lett, és párjának, kórházba kellett szállítania...

Hirdetés
[ ]

Mostanra szerencsére már javult az állapota. Sőt, ma különösen jó napja van, mivel fontos mérföldkőhöz érkeztek Gábor szerelmével: ma ünneplik azt a napot, amikor 22 évvel ezelőtt egy házibulin találkoztak és összejöttek, ami azóta is tartó történet kezdete volt.

A színésznő egy hosszú és érzelemdús bejegyzésben összegezte az elmúlt több mint két évtizedet, és megosztotta érzéseit.

A közösen közzétett képen is látható, mennyire mély a köztük lévő szeretet és milyen nagy az örömük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Balázs Andrea (@balazsandi) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett a hír Balázs Andiról

A Karinthy Frigyes Színház március 15-én weboldalán keresztül értesítette a nézőket, hogy egy hirtelen felmerült...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés