Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Baukó Éva beleszállt Tóth Gabiba..
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 15. (szerda), 21:59

Baukó Éva beleszállt Tóth Gabiba.." Amennyi pénzt kaptál, kezeltesd magad "

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 15

Az egykori valóságshow-szereplő Facebook-oldalán fakadt ki az énekesnőre.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk: Tóth Gabi néhány napja egy hosszú írásban beszélt arról, hogy „belebetegedett abba a negatív energiahullámba, ami a nyakába zúdult” az elmúlt időszakban.

Hirdetés
[ ]

„Engem 10 éve bántanak sokkal durvábban, de nem picsogok!! Abból a sok pénzből, amit most kap, menjen el és akkor kezeltesse magát! Hány Tóth Gagyi cikket toltok még a pofánkba?” – reagált Facebook-oldalán Baukó Éva.

Az egykori valóságshow-szereplő azt is sérelmezte, hogy szerinte az énekesnőnek nem volt még egy nagy slágere sem, de „már azt képzeli magáról, ő a következő Cserháti Zsuzsa”. „Inkább maradj csendben most már és nyújtogasd a nyelvedet a kereskedelmi televíziókban, aztán meg ülj be O.V. kisbuszába és vitesd át magadat a Hősök terére kereszténykedni” – javasolta Baukó Tóth Gabinak a bejegyzésben, melyet szúrt ki.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés