Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bedurvul az idő pár órán belül! Nagyon durva szélvihar csap le órákon belül! Borzalmas szél jön, de van egy rosszabb hírünk is! ERRE KÉSZÜLJ MA DÉLUTÁN :
Mindenegyben Blog - 2022. március 16. (szerda), 15:49

Bedurvul az idő pár órán belül! Nagyon durva szélvihar csap le órákon belül! Borzalmas szél jön, de van egy rosszabb hírünk is! ERRE KÉSZÜLJ MA DÉLUTÁN :

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 16

Sok lesz felettünk a felhő, de a Dunántúl délnyugati részén mindvégig vékonyabb, szakadozottabb lehet a felhőtakaró, majd a késő délutáni óráktól egyre nagyobb területen csökken a felhőzet.

A legtöbb csapadék az északkeleti, keleti megyékben várható, ott sokfelé lesz eső. Nyugatabbra napközben néhol jelentéktelen záporok alakulhatnak ki, majd késő délután mindenütt megszűnik a csapadék.

Hirdetés
[ ]

Az északiasra forduló szelet nagy területen erős, a Dunántúlon néhol viharos lökések kísérik, sőt egyes területeken havazásra is kell számítanunk.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 16 fok között valószínű, délnyugat felé haladva számíthatunk a magasabb értékekre. Az északkeleti országrész tartósabban csapadékos részein mindössze 5 fok körül alakul a csúcsérték. Késő estére –2 és +6 fok közé hűl le a levegő – tudhatjuk meg a met.hu oldaláról.

Csütörtökön napos időre számíthatunk, több felhő a déli és a keleti tájak felett lehet. Számottevő csapadék nem várható. Helyenként élénk lehet a keleties szél. Hajnalra foltokban pára, köd képződhet. Reggel többfelé fagyni fog, délután pedig 9-15 fokra van kilátás.Pénteken a Dunántúlon és délen zavarhatják gyakrabban felhők a napsütést, máshol viszont alig lesz felhő az égen. Legfeljebb csak egy-egy jelentéktelen zápor fordulhat elő elszórtan délen. Helyenként élénk lehet a keleti-északkeleti szél. A fagyos reggelt követően délutánra 6 és 14 fok közé melegedhet a levegő.

A hétvégén sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem valószínű. A keleti-északkeleti szelet többfelé kísérhetik élénk, néhol esetleg erős lökések. Reggelente szinte mindenhol fagyni fog. Délutánonként 6-11 fokot mérhetünk,írja az idokep.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés