Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
BEJELENTETTÉK A BOLTBEZÁRÁSOKAT! Eddig lehetett húzni tovább nem! EZEKET A BOLTOKAT FOGJÁK BEZÁRNI >>>>
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 16. (szerda), 07:14

BEJELENTETTÉK A BOLTBEZÁRÁSOKAT! Eddig lehetett húzni tovább nem! EZEKET A BOLTOKAT FOGJÁK BEZÁRNI >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 16

Szombaton kora este tette közzé Orbán Viktor, hogy este 20 órakor az M1 csatornán fog bejelentkezni. A bejelentkezéskor kiderült, hogy egy interjúról van szó. Ebben a járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről, lehetőségekről, a járvány kezelésének irányáról beszélt a miniszterelnök. Az interjút, melynek részleteit alább olvashatja, kétóránként megismétlik az M1 csatornán.

A lényeg:

Hirdetés
[ ]

Együttműködést kér a kormány mindenkitől, de akik az alapszabályokat (például maszkviselés) nem tartják be, komoly szankciókra számíthatnak. Például az olyan boltot, ahol nem viselnek maszkot, harmadik alkalommal bezárják.Olyan korlátozásokat, mint tavasszal voltak, nem vezetnek be, mert azt az emberek nem akarják, a nemzeti konzultáció válaszaiból ez derül ki.Most mindenkinek higgadtan végeznie kell a munkáját, betartani a szabályokat és akkor az idősek életét meg lehet védeni, a családok életszínvonala megmarad és Magyarország működni fog.

Orbán Viktor tévés interjújában elhangzott:

Azt mondta, maga is folyamatosan figyeli a napi fertőzötti számokat is, és úgy véli, a napi megbetegedések száma lesz még több is. A védekezés sikerét ebben a második hullámban az fogja mutatni, mennyi életet sikerül megmenteni, ez lesz a védekezés sikerének mértéke - jelentette ki.

A veszélyhelyzetben védekezni kell, és védekezni kell most is. A védekezéshez haditerv kell, ez volt tavasszal és van most is, két különböző haditervről van szó. Tavasszal ismeretlen ellenséggel álltunk szemben, mostanra kiismertük. Tavasszal az egészségügyi rendszerek Európában nem volt felkészítve arra, hogy helytálljon, és Magyarországon is kellett izgulni, de a magyar egészségügyi rendszer kiállta a próbát - mondta a miniszterelnök.

Most fel lehetett készülni, nyertünk néhány hónapot. A nemzeti konzultációból tudjuk, mit akarnak, mit remélnek az emberek, mit mondanak, hogy irányítsuk a védekezést, és ez nagy nyugalmat ad. Tavaszhoz képest most sokkal nyugodtabb vagyok és valószínűleg magabiztosabb is - mondta Orbán Viktor.

A nemzeti konzultáció eredménye az, hogy az emberek azt akarják: Magyarországnak működnie kell, ne engedje megbénítani az országot a vírus.

Ma bármelyik anya, vagy dolgozó, munkás aggódik, hogy ne kelljen lezárni az országot, mert akkor nincs munka, nincs iskola óvoda, digitális oktatásra kell átállni, és nem biztos, hogy a család tartalékai elegek lesznek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Hát na erre senki nem számított! Olyan hír jött Karsai Dánielről, amiről eddig senki nem tudott! Ami kiderült egy fél országot taglózott le és lepett meg

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés