Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Belehalt a fájdalomba a hattyú mama, akinek a 3 tojását fiatal gyerekek téglával ketté törték
Mindenegyben Blog - 2020. június 22. (hétfő), 15:27

Belehalt a fájdalomba a hattyú mama, akinek a 3 tojását fiatal gyerekek téglával ketté törték

Hirdetés
Hirdetés
2020 jún 22

Belehalt a fájdalomba a hattyú mama, akinek a 3 tojását fiatal gyerekek téglával ketté törték

Nem mindennapi, de végtelenül szomorú esetről számolt be a Ladbible. A tragédia szereplője egy boltoni nőstény hattyú, ami pár nap leforgása alatt a poklok poklát volt kénytelen megjárni, amit aztán nem is élt túl.

Hirdetés
[ ]

A hattyú a párjával együtt hat tojást rakott egy félre eső helyen a helyi kanálisban. Május végén a fészek pár fiatal huligán támadásának esett áldozatul, kövekkel és téglákat dobáltak meg a fészket, aminek következtében három tojás összetört.

Az eset után a természetvédők elkezdték szemmel tartani a fészket, és tapasztalhatták, hogy az igazi dráma csak ez után vette kezdetét. Két héttel később a hím elhagyta a családot és azóta sem tért vissza, így a nőstény egyedül maradt a megmaradt három tojással. Amiből nemsokára már csak egy maradt.

A magára maradt madarat később kutyák és kacsák is zaklatták, aminek következtében még két tojás oda lett, ami már túl sok volt az anyának. A természetvédők a múlt héten fedezték fel, hogy öt elvesztett tojása után a nőstény is elpusztult, így az utolsó, még épp tojás magára maradt.

Hogy pontosan mi okozta a hattyú halálát, nem világos, de az egyik aktivista (aki egy Facebook-csoportban végig közvetítette a madár kálváriáját) úgy fogalmazott, szerinte a hattyúnak egyszerűen megszakadt a szíve.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés