Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bencsik András: Mert nem engedjük be a bevándorlókat ezért Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot – videó
Mindenegyben Blog - 2021. június 08. (kedd), 09:29

Bencsik András: Mert nem engedjük be a bevándorlókat ezért Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot – videó

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 08

Ferenc pápa csak meg akarta alázni Magyarországot azzal, hogy csupán háromórás tartózkodást tervez hazánkban – mondta Bencsik András a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

Ferenc pápa azért nem szeretne találkozni Orbán Viktorral vagy Áder Jánossal, mert nem tetszik neki a magyar kormány menekültpolitikája, nem azért, mert kevés az ideje.

Ferenc pápa szeptember 12-én a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra érkezik Budapestre. A Demokrata főszerkesztője a műsorban beszélt arról is, hogy ha Ferenc pápa úgy gondolja, Orbán Viktor és Áder János hibát követett el azzal, hogy a muszlim embertömegeket nem engedik be az országba, és ezt véteknek ítéli meg, akkor ez az ő szuverén döntése.

Hirdetés
[ ]

Bencsik szerint a pápát figyelmeztetni kell, hogy „Jézus Krisztus e tekintetben félreérthetetlen útmutatást adott, amikor azt mondta: ha a Szentatya szeretne majd odafönt, amikor eljön az ideje, megbocsátást nyerni a Mindenhatótól, akkor ennek az lesz a feltétele, hogy ő is meg tud-e bocsátani”.

Hozzátette azt is, hogy a pápa ezzel a viselkedésével keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel súlyos károkat okoz a keresztény világnak. Bencsik András imádkozik azért, hogy XVI. Benedek, „az eredeti pápa” megvilágosítsa arról, hogy mi a kötelessége és felelőssége a keresztény világ vezetőjeként.

A teljes beszélgetést itt tudja megnézni:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés