Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Benkő László napok óta egy klinikán fekszik, egyre kevesebbet észlel a külvilágból
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 01. (szombat), 22:07

Benkő László napok óta egy klinikán fekszik, egyre kevesebbet észlel a külvilágból (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 01

Napok óta egy budapesti klinikán fekszik a zenész, híreink szerint egyre kevesebbet észlel a külvilágból. Fia, Balázs reménykedik a felépülésében, Kóbor János, az Omega énekese közös imára szólít.

Az Omega billentyűse lapunk információi szerint napok óta fekszik egy budapesti klinikán, ahol egyre kevesebbet észlel a külvilágból. Idén nyáron, ugyanebben a kórházban megmentették az életét.

Hirdetés
[ ]

Benkő László másfél hónappal ezelőtt egyszer már súlyos állapotba került, akkor az orvosok hozták vissza az életbe.

A kiváló muzsikus július közepén az otthonában lett rosszul, majd a kórházba szállítását követően kiderült, hogy nagy baj van. Hónapok óta volt belső vérzése.

„Az érklinikai vizsgálaton is észrevették, hogy kissé vizesedni kezdett a tüdőm, mondták is, hogy ezt később rendesen ki kell vizsgálni, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ebből ilyen gyorsan lehet ilyen nagy probléma. Bele is halhattam volna. Szerencsére fájdalmam nem volt, csak kellemetlenségem. Tulajdonképpen azt sem éreztem, amikor a felgyülemlett vizet eltávolították a tüdőmből. Olyan érzés volt, mintha finoman hátba vágtak volna” – nyilatkozta akkor az Origónak a zenész, aki napokkal ezelőtt ismét rosszul lett, és kórházba került.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés