Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Berki Krisztián megint menőzik: 5 nap alatt keresett egy millió forintt, amit ő csak fagyi pénznek nevez.. Mások meg éheznek
Mindenegyben Blog - 2021. április 05. (hétfő), 10:14

Berki Krisztián megint menőzik: 5 nap alatt keresett egy millió forintt, amit ő csak fagyi pénznek nevez.. Mások meg éheznek

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 05

Egzotikus országba utazott Berki Krisztián – közölte Instagram-oldalán a celeb.

Azt ugyan nem mondta, hogy pontosan merre, mindenesetre videóüzenetében a repülőtérről bejelentkezve azt is elújságolta, hogy szerdától máig egymillió forintot keresett, így akad „fagyipénze.”

Hirdetés
[ ]

A nagyképű adócsalással megvádolt Berki, aki büntetőfékezget hol a robogójával, hol pedig a menetrendszerinti közlekedő busz előtt, most igazán kinyitotta az emberek zsebében a bicskát.. 

Miközben emberek ezrei vesztették el a munkájuk, és alig van betevő falatra pénzük, ő csak fagyipénznek nevezi a pár nap alatt összeszedett 1 millió forintját. 

Szégyenld magad Krisztián, ezzel nem irigységet érsz el, csak keserű fájdalmat, azok akiknek lassan enni nincs mit, te pedig a pénzeddel dühíted fel őket..

A médiaszemélyiség a közelmúltban azzal került be a híradásokba, hogy egzotikus országok helyett inkább rács mögé küldené a Fővárosi Ügyészség, amiért közlekedési szabályok sorát megszegve büntetőfékezett egy menetrend szerinti autóbusz előtt. Közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emeltek ellene vádat. Ha bűnösnek találják, akár hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphat, ha elfogadja az ügyészség ajánlatát és a tárgyalás megkezdése előtt elismeri felelősségét akkor „csak” két és fél évet. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés