Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Berki Krisztián pótanyukája rendkívüli bejelentése: „Mazsi és én is úgy gondoljuk....
Mindenegyben Blog - 2022. május 26. (csütörtök), 09:23

Berki Krisztián pótanyukája rendkívüli bejelentése: „Mazsi és én is úgy gondoljuk.... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 26

Tünde a fiaként szerette Berki Krisztiánt - azon kevesek közé tartozik, akiknek az elhunyt médiasztár megmutatta az igazi arcát. Láthatta, hogy tud sírni, kétségbeesni. Akinek 41 évesen is azért vérzett a szíve, hogy nem törődtek vele a szülei, s noha keveseket engedett magához közel, képes volt mélyen szeretni.

Hirdetés
[ ]

Krisztián pótanyukája a  mesélt arról, mibe betegedett bele az izomceleb.

– Senkinek nem kívánom, hogy megtapasztalja milyen ártatlan gyerekként otthontalannak lenni. Krisztián sohasem kapta meg a stabilitást és azt az érzést, hogy hazavárják, szeretik, figyelnek rá. Egy anyát, apát nem pótolhat senki – kezdi Tünde, aki szerint pótgyereke macsósága csak álca volt a külvilág felé.

– Ő igazából a legmelegszívűbb ember volt a világon. Egy hatalmas testbe zárt, szeretetéhes kisfiú. A saját gyermekeméként szerettem, mintha csak a harmadik fiam lenne – folytatja elcsukló hangon, hozzátéve nem képes elhinni, hogy Krisztián nincs többé. – A legéletigenlőbb ember volt, akit ismertem.

A buszbaleset után megváltozott

Tünde emlékszik, Krisztián sokszor elsírta magát. Nem bírta a sok bántást, persze ezt kifelé, a nagyvilágnak sohasem mutatta volna.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés