x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Betámadták az Exatlon győztesét
Mindenegyben Blog - 2019. április 23. (kedd), 21:18

Betámadták az Exatlon győztesét (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 23

Huszti Kata úgy döntött, nem foglalkozik a gonoszkodókkal, akik felróják neki, hogy egyszer már kiesett, s csapattársa balesetének köszönheti, hogy tovább küzdhetett az Exatlonban. 

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Huszti Kata úgy döntött, nem foglalkozik a gonoszkodókkal, akik felróják neki, hogy egyszer már kiesett, s csapattársa balesetének köszönheti, hogy tovább küzdhetett az Exatlonban,írja a bors.

Húsvéthétfőn eldőlt, hogy a TV2 Dominikán forgatott extrémsport-realityjének két döntőse, Esztergályos Patrik és Huszti Katalin közül a kék színekben pompázó, civil versenyző, Kata vihette haza a 20 milliós főnyereményt, és így az első Exatlon Hungary nyertese a kihívók közül került ki.

– Azt éreztem, hogy esélyem sincs Patrikkal szemben. Nagyon pontos, precíz, igazán nehéz ellenfél. Rettentően izgultam, végig gyomorgörcsöm volt verseny közben, és biztos voltam benne, hogy az ő ideje sokkal jobb lett az enyémnél. Borzasztóan meglepődtem, amikor a ceremónián kiderült, hogy én nyertem. Felfoghatatlannak tűnt, és nagyon kellett itthon ez az elmúlt két-három hét, hogy tényleg elhiggyem – mondta a Borsnak Kata, akinek üröm az örömben, hogy korábban kiesett játékosként zsebelte be a főnyereményt.

Dóra (kis képen) balesete után hívták vissza Katát © TV2

– Rengeteget gondolkozom azon, vajon mennyire fair, hogy kaptam egy második esélyt, de tudni kell, hogy Dorka sérülése a kiesésem másnapján történt, és a nem várt helyzetet megoldva legjobb statisztikájú kiesett kihívó lányként engem küldtek vissza a játékba. Egyetértettem Hannával, amikor hangot adott a nemtetszésének, hiszen versenytársként egyszer már „megszabadult” tőlem. Emiatt ne­kem is fura érzésem van a mai napig, és van, aki bánt is emiatt, de eldöntöttem, hogy nem foglalkozom a rosszallókkal. Végigküzdöttem a heteket, és jo­gosnak érzem a győzelmem – szögezte le a pénzügyi asszisztensként dolgozó nyertes, aki már megtalálta a milliói helyét.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1523)
Hirdetés
Hirdetés