Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Betelt a pohár!Gundel Takács Gábor távozik Novák Katalin tanácsadó testületéből! Kemény szavakkal árulta el, miért! (1. oldal)
Mindenegyben Blog - 2024. február 09. (péntek), 16:29

Betelt a pohár!Gundel Takács Gábor távozik Novák Katalin tanácsadó testületéből! Kemény szavakkal árulta el, miért! (1. oldal) (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 09

Gundel Takács Gábor távozik Novák Katalin tanácsadó testületéből! Kemény szavakkal árulta el, miért! 

Gundel Takács Gábor is tagja volt Novák Katalin 16 főből álló tanácsadó testületének, ám a továbbiakban már nem kíván ennek tagja maradni.

Mindenkihez!

Hirdetés
[ ]

- Alapvetés: Mindenkinek kötelessége szolgálnia a hazáját. Ha a mindenkori Köztársasági Elnök erre felkéri az embert, akkor menni kell.
- A Köztársasági Elnöki Tanácsadó Testület minden tagja ingyen, kizárólag jobbító szándékkal és közéleti - azaz kifejezetten nem politikai - kérdésekben ad tanácsokat. Döntéseket nem hoznak.
A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés