Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bíró Ica nyugdíja az éhenhaláshoz se elég. 2 munkahelyen dolgozik, hogy meg tudjon élni
Mindenegyben Blog - 2022. július 05. (kedd), 19:40

Bíró Ica nyugdíja az éhenhaláshoz se elég. 2 munkahelyen dolgozik, hogy meg tudjon élni

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 05

Bíró Ica nyugdíja az éhenhaláshoz se elég. 2 munkahelyen dolgozik, hogy meg tudjon élni!

Hihetetlen, de nyugdíjas lett a Metal Lady! Bíró Icának a napokban állapították meg az őt a nyugellátásban megillető összeget, és ugyan az egykori modell-énekesnő elárulta, rosszabbra számított, a papíron szereplő 89 ezer forintról pontosan tudja, a mai viszonyok között ebből nem lehet megélni.

Hirdetés
[ ]

Így amíg újra beindulnak a saját projektjei, civil állást is kell vállalnia. Sőt, állásokat, ám Ica egyáltalán nem szégyelli, ha egy butikba vagy a recepciós pultba kell beülnie, mert hisz abban, hogy újra egyenesbe jönnek a dolgai, és hamarosan abból él majd, amihez igazán ért.

– Egy asztrológus nemrég azt jósolta nekem, a születésnapom után az általam indított Főnix program az én életemben is elindul. Ebben hinni akarok. Ugyan a születésnapom óta telnek a hetek, még több lábon vagyok kénytelen állni, de rengeteg tervem van – kezdte a Blikknek a tőle megszokott lendülettel és optimizmussal Bíró Ica, aki nemrég kapta meg a hivatalos értesítést a nyugdíja összegéről. – Őszintén szólva kevesebbre számítottam, de 89 ezret kapok. Mindenki tudja, ez mire elég... Maradjunk annyiban, a gondtalan, hátradőlős nyugdíjas évek még nem jönnek el, hiszen ebből nem lehet megélni.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés