Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bodrogi Gyula közölte a hírt!Nagyon aggódnak Törőcsik Mariért.
Mindenegyben Blog - 2020. április 03. (péntek), 19:19

Bodrogi Gyula közölte a hírt!Nagyon aggódnak Törőcsik Mariért.

Hirdetés
Hirdetés
2020 ápr 03

Aggódunk miatta, de Marika egy igazi harcos."

A Nemzet Színészeit erős kapocs tartja össze, a nehéz időkben sem engedik el egymás kezét, most a négy fal közül követik nyomon egymás hétköznapjait.

Hirdetés
[ ]

A 85 éves Bodrogi Gyula és a 84 éves Törőcsik Mari a társaság legidősebb tagjai, sajnos a Kossuth-díjas művésznő egészségügyi állapota az utóbbi években egyre romlott.

"MINDEN MÁSODIK NAP FELHÍVOM MARIKÁT, SAJNOS EGYRE ROSSZABBUL VAN, DE SZERENCSÉRE VIGYÁZNAK RÁ, ÉS MINDENT MEGTESZNEK AZÉRT, HOGY A KÖZELÉBE SE KERÜLJÖN A VÍRUS. AGGÓDUNK MIATTA, DE MARIKA EGY IGAZI HARCOS" - mondta a Borsnak Bodrogi Gyula, aki a járvány óta szigorúan otthon marad, bevásárlását is az ajtaja elé rakják le neki.

Járai Máté ezt mondta:

ÉN SEM SZOKTAM HÍVNI, MIVEL MÁR NAGYON NEHEZEN ÉRTENI, AMIT BESZÉL, ÉS NEM AKAROM KI­FÁRASZTANI. INKÁBB A NAGYNÉNÉM­NÉL SZOKTAM ÉRDEKLŐDNI A HOGYLÉTE FELŐL. CSAK Ő ÉS AZ ÁLLANDÓAN VELE LÉVŐ ÁPOLÓNŐI, SEGÍTŐI LÁTOGATHATJÁK A JÁRVÁNY ALATT– me­sélte a színész.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés