Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Börtön jár, ha valaki 25 foknál magasabbra fűti fel a lakását idén télen
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 08. (csütörtök), 15:02

Börtön jár, ha valaki 25 foknál magasabbra fűti fel a lakását idén télen

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 08

Svájci lapszemle alapján arról ír a ma7.sk, hogy a svájci szövetségi kormány azt tervezi, hogyha kritikus szint alá süllyed az ország rendelkezésére álló földgázmennyiség, akkor megbünteti azokat, akik vétenek a fogyasztás központi szabályai ellen.

Ez például azt jelenti, hogyha az ország gázkészlete kritikus szint alá süllyed, onnantól egyetlen földgázzal fűtött ingatlant sem lehet 19 fok fölé fűteni. Ha valaki ennél melegebbre fűti a lakást, az pénzbüntetésre számíthat, de akár elzárásra is ítélhetik, ha 25 fok felé megy.

Hirdetés
[ ]

A fűtésen kívül korlátozhatják a vízmelegítők kapacitását, 60 foknál nem lehet melegebbre a vizet felmelegíteni, valamint betiltják a hősugárzók használatát, és bezárna az összes szauna, illetve úszómedence is. (Frissítés: cikkünk korábbi változatában azt írtuk, hogy nem lehet a tervezet szerint 60 foknál melegebb vízben fürödni- tévedésért elnézést kérünk az olvasóinktól.)

A lakosságot állítólag szúrópróbaszerűen ellenőrzik majd, de a kormány lakossági bejelentések alapján is eljár majd.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés