Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Börtönbe teszi Varga Judit a volt férjét a tegnap esti interjú után. Kiskorú veszélyeztetés, személyi szabadság...
Mindenegyben Blog - 2024. március 28. (csütörtök), 17:12

Börtönbe teszi Varga Judit a volt férjét a tegnap esti interjú után. Kiskorú veszélyeztetés, személyi szabadság... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 28

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

Az alaptörvény is rögzíti, hogy minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez, védelemhez és gondoskodáshoz.

Hirdetés
[ ]

Varga Judit volt igazságügyi miniszter a szerda este megjelent interjúban mesélte el, hogy milyen szörnyűségeket kellett átélnie neki és gyermekeinek a Magyar Péterrel való házassága alatt, illetve válásuk óta mind a mai napig.

A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István az interjú után feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértése gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írja a Magyar Nemzet.

Az alaptörvény is rögzíti, hogy minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez, védelemhez és gondoskodáshoz. A bejelentő szerint súlyos kötelezettségszegés történt, mivel az interjúban elmondottak alapján kiskorúak testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődése veszélyeztetve lett a tettes által.

Azonban ebben az esetben a bejelentő szerint nemcsak gyermekek veszélyeztetése, de a személyi szabadság megsértése is fennáll.

Ugyanis az alaptörvény kimondja, hogy mindenkinek joga van a szabad mozgáshoz és tartózkodási helye szabad megválasztásához, azonban az interjúban elmondottak alapján Varga Juditnak ez a joga sérülhetett, ezért a bejelentő arra tesz indítványt, hogy a vonatkozó rendelkezések alapján az ügyet kivizsgálják, szükség esetén nyomozást indítsanak, az esetleges elkövetőt felkutassák, illetve a bűncselekmény gyanúját állapítsák meg.

Magyar Péter drámai üzenetet küldött volt feleségének Varga Juditnak !

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés