Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Börtönbüntetésre ítélték a férfit, aki megverte a baracktolvajt. Reggeltől estig dolgozom, meglopnak és engem csuknak le
Mindenegyben Blog - 2022. április 25. (hétfő), 16:50

Börtönbüntetésre ítélték a férfit, aki megverte a baracktolvajt. Reggeltől estig dolgozom, meglopnak és engem csuknak le (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 25

Jogerősen másfél év felfüggesztett börtönre ítélte a Kecskeméti Törvényszék azt a nyárlőrinci gazdálkodót, aki öt bordáját törte el a földjéről több száz kiló barackkal távozni igyekvő tolvajnak.

Ritka az ilyen a bíróságon: Gyenes Zoltán hozzájárult, hogy fénykép-és videófelvételek készüljenek róla, és az ellen sem volt kifogása, hogy a tudósításokban a teljes neve szerepeljen.

Hirdetés
[ ]

A 43 éves férfi szabadlábon, ügyvédjével érkezett a tárgyalásra. A vád életveszélyt okozó testi sértés bűntette volt ellene. Mint elmondta, soha nem volt még büntetőügye, először járt a bíróságon.Gyenes Zoltán közel 10 hektáron gazdálkodik Nyárlőrincen: burgonyát, almát, epret és őszibarackot termel. Tavaly a vádbeli esetet megelőzően kétszer is nagyobb lopással okoztak neki kárt: egyszer 20-30 mázsa dinnyét vittek el a tolvajok (feljelentést ebben az ügyben végül nem tett), ezután tizenkét napig kint aludt a birtokán. A tizenharmadik napon hazament, és ezt valakik vélhetően kifigyelték, mert megint 20-30 mázsa dinnyéjét elvitték, és a sorokat csúnyán össze is taposták. A gazdálkodónak ekkor elege lett: mozgásérzékelő vadkamerát szerelt fel, amely összeköttetésben állt a mobiltelefonjával és kép küldésével jelezte számára a területen való mozgást.

Hirdetés

2018. július 4-én éjjel 1 órakor működött is ez a riasztás: egy gépkocsiról érkezett fotó a vádlott telefonjára, amely barackkal teli ládákkal épp távozott a tanyáról. A vádlott rögtön hívta barátait és a polgárőröket, majd egy erdei dűlőn elindult, hogy elé vágjon a tolvajnak. Ez sikerült is: hirtelen megjelent vele szemben a lefényképezett autó. A barackos ládákkal felpakolt kocsit vezető férfi, K. László tolatva próbált elmenekülni, de nekiment egy villanyoszlopnak, Gy. Zoltán pedig elállta az útját. A 130 kilós, az ügyészség megfogalmazása szerint jelentős erőfölényben lévő vádlott az autóhoz rohant, és dühében a lehúzott ablakon keresztül több nagy ütést mért a 65 kilós K. László mellkasára. A sértettnek öt bordája eltört, egy el is mozdult, és légmellet is kapott, amely közvetlen életveszéllyel fenyegette. Végül a pár perc múlva odaérkező rendőr hívott hozzá mentőt, addigra a polgárőrök is odaértek a helyszínre.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés