Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Borzalmas tragédia! A 86 éves néni a 8. emeletről vetette ki magát! Fény derült a szörnyű titokra! Ezért ugrott a halálba: - Köszönjük neked Magyarország!
Mindenegyben Blog - 2021. március 19. (péntek), 17:32

Borzalmas tragédia! A 86 éves néni a 8. emeletről vetette ki magát! Fény derült a szörnyű titokra! Ezért ugrott a halálba: - Köszönjük neked Magyarország!

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 19

Borzalmas tragédia! A 86 éves  néni a 8. emeletről vetette ki magát! Fény derült a szörnyű titokra! Ezért ugrott a halálba: - Köszönjük neked Magyarország!

Az asszony Zuglóban vetett véget az életének.

Vérfagyasztó jelenetek játszódtak le a Zuglóban található Szentmihályi úton. A 24. hu információi szerint egy idős nő kizuhant egy panellakás nyolcadik emeletéről, majd azonnal szörnyet halt.

Az oldal úgy tudja, hogy az asszonyt nem lökték, szándékosan ugorhatott ki az ablakon.

Hirdetés
[ ]

"néni nem tudta már fizetni abból a kevés nyugdíjából az albérletet, és a betegsége sem javult.Mi próbáltunk segíteni neki, de nagyon büszke asszony volt, soha nem fogadott el pénzbeli javakat, inkább az ételt fogadta el hamarabb. Sajnálom, mert nagyon jó ember volt, ledolgozta az életét. a rendszerváltás után már nem számították be neki azt a sok ledolgozott évet, és azt a sok sok pénzt, amit befizetettek a nyugdíjába. Ezért kapott kevés nyugdíjat, és ezért ment tönkre az élete." Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

camlapfotó - Illusztráció

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés