Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Botrány – Kiderült kivel csalhatta MAGYARORSZÁG egyik legjobb pasija Marics Peti Tóth Andit
Mindenegyben Blog - 2023. április 16. (vasárnap), 18:36

Botrány – Kiderült kivel csalhatta MAGYARORSZÁG egyik legjobb pasija Marics Peti Tóth Andit

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 16

Az énekesnő március végén egy videóban jelentette be, hogy kitette a szűrét a ValMar duo tagjának, a szavaiból pedig érezhető volt, hogy a fiatalok nem békésen mondtak istenhozzádot egymásnak.

Két napja arról írtunk, hogy hűtlenség vethetett véget a kapcsolatnak, majd úgy értesültünk, hogy Marics Peti életében valóban megjelenhetett egy csinos lány.

Hirdetés
[ ]

A Blikk úgy tudja, a barna szépség – aki egy, a sztárvilágban jól ismert hölgy rokona – és Marics Peti már régóta ismerik egymást, a lányok kedvence pedig könnyedén elcsavarhatta a fiatal bombázó fejét.

Sőt, a sors furcsa fintora, hogy a hölgy szerepel Manuel és a Valmar: Palvin/Hajnalokig című, tavaly nyáron forgatott klipjében, abban a vidóban, amelyben egyébként Peti az akkori barátnőjével, Tóth Andival romantikázik a felvételeken.

A két énekes kapcsolata akkor még az elején járt, és valószínűleg egyikük sem sejtette, hogy a több mint hatmilliós megtekintésű videón megörökíthették Andi esetleges utódját is.

Marics Peti – ahogy korábban – most sem szívesen nyilatkozott a magánéletéről.– Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz! – mondta kurtán az énekes.

Ám lapunk több, egymástól független forrástól úgy értesült, hogy Marics és az ifjú hölgy között több van barátságnál. A hölgyet eddig nem értük el, ám beszéltünk az egyik hozzátartozójával, aki nem cáfolta az értesüléseinket, de bővebben nem kívánt nyilatkozni.

– Nem csak haverság van köztük, s hetekig titokban kellett tartani a kapcsolatukat – súgta meg egy informátor a Blikknek.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés