Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Botrány – Kiderült kivel csalhatta MAGYARORSZÁG egyik legjobb pasija Marics Peti Tóth Andit
Mindenegyben Blog - 2023. április 16. (vasárnap), 18:36

Botrány – Kiderült kivel csalhatta MAGYARORSZÁG egyik legjobb pasija Marics Peti Tóth Andit

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 16

Az énekesnő március végén egy videóban jelentette be, hogy kitette a szűrét a ValMar duo tagjának, a szavaiból pedig érezhető volt, hogy a fiatalok nem békésen mondtak istenhozzádot egymásnak.

Két napja arról írtunk, hogy hűtlenség vethetett véget a kapcsolatnak, majd úgy értesültünk, hogy Marics Peti életében valóban megjelenhetett egy csinos lány.

Hirdetés
[ ]

A Blikk úgy tudja, a barna szépség – aki egy, a sztárvilágban jól ismert hölgy rokona – és Marics Peti már régóta ismerik egymást, a lányok kedvence pedig könnyedén elcsavarhatta a fiatal bombázó fejét.

Sőt, a sors furcsa fintora, hogy a hölgy szerepel Manuel és a Valmar: Palvin/Hajnalokig című, tavaly nyáron forgatott klipjében, abban a vidóban, amelyben egyébként Peti az akkori barátnőjével, Tóth Andival romantikázik a felvételeken.

A két énekes kapcsolata akkor még az elején járt, és valószínűleg egyikük sem sejtette, hogy a több mint hatmilliós megtekintésű videón megörökíthették Andi esetleges utódját is.

Marics Peti – ahogy korábban – most sem szívesen nyilatkozott a magánéletéről.– Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz! – mondta kurtán az énekes.

Ám lapunk több, egymástól független forrástól úgy értesült, hogy Marics és az ifjú hölgy között több van barátságnál. A hölgyet eddig nem értük el, ám beszéltünk az egyik hozzátartozójával, aki nem cáfolta az értesüléseinket, de bővebben nem kívánt nyilatkozni.

– Nem csak haverság van köztük, s hetekig titokban kellett tartani a kapcsolatukat – súgta meg egy informátor a Blikknek.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés