Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
BOTRÁNY! MAGYAR GYÖRGY ÜGYVÉD KIMONDTA, AMIT SOKAN NEM AKARTAK HALLANI: POFÁTLANUL HAMAR SZABADULHAT A SÓLYI 8 ÉVES ADRIENN HIDEGVÉRŰ GYILKOSA! MINDÖSSZE ENNYI ÉVET KAPOTT: - EGY MEGOSZTÁSSAL FEJEZZE KI, AKI SZERINT IS VÉRLÁZÍTÓ EZ AZ ÍTÉLET!
Mindenegyben Blog - 2022. június 20. (hétfő), 09:46

BOTRÁNY! MAGYAR GYÖRGY ÜGYVÉD KIMONDTA, AMIT SOKAN NEM AKARTAK HALLANI: POFÁTLANUL HAMAR SZABADULHAT A SÓLYI 8 ÉVES ADRIENN HIDEGVÉRŰ GYILKOSA! MINDÖSSZE ENNYI ÉVET KAPOTT: - EGY MEGOSZTÁSSAL FEJEZZE KI, AKI SZERINT IS VÉRLÁZÍTÓ EZ AZ ÍTÉLET! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 20

BOTRÁNY! MAGYAR GYÖRGY ÜGYVÉD KIMONDTA, AMIT SOKAN NEM AKARTAK HALLANI: POFÁTLANUL HAMAR SZABADULHAT A SÓLYI 8 ÉVES ADRIENN HIDEGVÉRŰ GYILKOSA! MINDÖSSZE ENNYI ÉVET KAPOTT: - EGY MEGOSZTÁSSAL FEJEZZE KI, AKI SZERINT IS VÉRLÁZÍTÓ EZ AZ ÍTÉLET!

Magyar György ügyvéd kimondta, amit sokan nem szerettek volna hallani.

Több évtizedes tapasztalata szerint amennyiben az elkövető nem töltötte be a 16. életévét, (a hidegvérű gyilkos, Farkas Ferenc még éppen nem töltötte be) legfeljebb tíz évre ítélhetik, és még ezt a tételt is csökkenthetik a harmadával bizonyos feltételek mellett. Ami azt jelenti, hogy ez a kegyetlen tettet elkövető gyerek gyilkos hét éven belül elhagyhatja a börtönt. 

Ti mit szóltok ehhez? Sajnos sok hasonló ítéletet láttunk már hazánkban. Nem ez lenne az első ilyen, amiben méltatlanul kevés börtönbüntetésre ítélnék a kegyetlen elkövetőt. Egy megosztással fejezzétek ki ti is egyet nem értéseteket! 

Hirdetés
[ ]

Első fokon a törvényi maximumnak megfelelő 15 év börtönre ítélték tegnap azt az immár nagykorú F. Ferencet, aki két éve bestiális módon megölte játszótársa húgát.

A gyerekgyilkos az eddig előzetesben töltött idő és a kedvezmények miatt akár 8 év múlva, 26 esztendősen szabad emberként kezdhet új életet.

Patakhoz csalt 8 éves Horváth Adrienn ke­zét összekötözte a gyilkos, többször a víz alá nyomta, egy tompa tárggyal fejbe verte, majd egy késsel is megszurkálta.

Az eszméletlen kislányt „szex....uális vá­gyának kielégítése céljából” alulról levetkőztette, majd kötelet tett a nyakára. Végül a patakba tett lányt egy hínárral kikötötte, hogy a sodrás ne vigye el. Adrienn halálát fulladás okozta. Ferenc a tettét érdemben nem tudta megmagyarázni, mindössze azt hozta fel, hogy Adrienn azt mondta, nem belé szerelmes.

A beismerés után egyszer azzal állt elő, hogy áldozata testvérének megbízásából cselekedett. A bíró az ülésen kilátásba helyezte, hogy a hazugságok miatt a ké­sőbbiekben hamis váddal fogják meggyanúsítani.

A börtön kapujában fogom várni, hogy számon kérjem és végre valódi választ kapjak arra, hogy miért kellett meghalnia a testvéremnek. Legszívesebben ugyanazt tenném én is vele – mondta a Borsnak feldúltan Horváth Dániel, a megölt kislány 15 éves bátyja, aki a szüleivel összebújva, megtörten hall­gatta végig az ítélethirdetést. A gyilkost távmeghallgatással kapcsolták a börtönből. Információnk szerint Ferenc az utolsó szó jogán sem kért bocsánatot. Alig érthetően, dadogva csupán annyit mondott, hogy sajnálja és már nem csinálna ilyet.

Hirdetés

Egy kis elégtételt jelentett volna, ha örökre bezárják, de a halálát egyelőre nem kívánom. Előtte szenvedjen még egy kicsit – mondta a Borsnak Adrienn édesapja, Horváth Győző.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés