Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Charlie kifakadt. Csak én ápolom Cserháti Zsuzsa elkorhadt sírkövét
Mindenegyben Blog - 2019. április 23. (kedd), 14:41

Charlie kifakadt. Csak én ápolom Cserháti Zsuzsa elkorhadt sírkövét (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 23

Horváth Charlie állítja, ő az egyetlen, aki Cserháti Zsuzsa elkorhadt fejfáját időről időre visszaszúrja a földbe, és az elhanyagolt nyughelyet megszabadítja a gaztól. A Borson keresztül üzent azoknak, akik színpadra viszik az életét.

Hirdetés
[ ]

Ko­ra egyik legmeghatározóbb énekesnője volt Cserháti Zsuzsa, akit egykoron Szécsi Pál húga, Szécsi Kati fedezett fel, egy balatoni bárban énekelve. Mindenki elismerte a fiatal, dögös, szőke énekesnő tehetségét, mégsem támogatta senki, és csak tizenöt év számkivetettség után került az őt megillető helyre, a kor legnagyobb, legelismertebb művészei közé.

Tragikus sorsa azonban máig érdekli az embe­reket, köztük Horányi Julit is, aki megannyi utánajárás és kutatómunka után két színész – Märcz Fruzsina és Ágoston Péter – közreműködésével, Dénes Viktor rendezésében a napokban az Orfeum színpadára vitte a Cserháti élete és dalai ihlette vacsoraszínházi előadást.

– Kislánykorom óta nagy Cserháti-rajongó vagyok. Egyetlenegyszer, 2002-ben, Esztergomban, az utolsó koncertjén találkoztam vele. Váltottunk pár szót az öltözőjében, de feltűnt, mennyire zárkózott. Nagyon furcsa volt, és nem értettem azt a hihetetlen különbözőséget a dalaiból áradó személyiség és az akkor megismert nő között. Mély nyomot hagyott bennem, és jó pár éve érett bennem a gondolat, hogy megmutassam az embereknek, emögött a fantasztikus tehetség mögött milyen szomorú sors áll – mesélt a Borsnak a darab születéséről Juli.

A X-Faktorból ismert énekesnő saját ötlettől vezérelve, hófehér szerelésben, Cserháti legendás vörös rózsájával a nyakában, platinaszőke fürtökkel a legismertebb slágereket énekeli, miközben a színészek elbeszélik az elhunyt művésznő életének szomorú eseményeit.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés