Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Cooky 27 évvel fiatalabb szerelme levetkőzött és megmutatta magát! ...ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!
Mindenegyben Blog - 2024. február 13. (kedd), 18:54

Cooky 27 évvel fiatalabb szerelme levetkőzött és megmutatta magát! ...ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 13

Cooky jóval fiatalabb párja, a képen apró bikiniben tündöklő tökéletes idomait mutatta meg – fotóval! A hivatásos táncművész, akinek két gyermek után is irigylésre méltóan vonzó alakja maradt, büszkén osztotta meg formás vonalait követőivel. Szécsi Debóra neve nem csupán a Dancing with the Stars révén vált ismertté, hanem kapcsolata révén a közkedvelt rádiós személyiség, Cookyval is tovább növelte hírnevét. A lenyűgöző sztármama egy bikinis felvétellel kavart felzúdulást az interneten, ahol kevés teret hagyott a fantáziának.

Szécsi Debóra megosztásával felrobbantotta az Instagramot

Ez a szemet gyönyörködtető kép egy dubaji családi vakáció alkalmával készült, ahol Debóra szellemileg még mindig ott ragadt. A vonzó felvétel számos elismerő kommentet kapott, többek között élettársától is, aki szívecskékkel árasztotta el.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés