Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Cooky kedvese levetkőzött ! Debóra két gyermek után is elképesztően néz ki
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 20. (vasárnap), 20:47

Cooky kedvese levetkőzött ! Debóra két gyermek után is elképesztően néz ki

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 20

Cooky élettársa, Szécsi Debóra tudja, hogyan kell köszönteni az őszt! Ezt a dögös fotót posztolta, amitől a rajongók megszólalni is alig bírnak.

Debóra kétgyermekes édesanyaként is olyan alakkal büszkélkedhet, amit még a modellek is megirigyelhetnének.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#lastsummerphoto

𝓢𝔃é𝓬𝓼𝓲 𝓓𝓮𝓫ó𝓻𝓪 (@szecsidebora) által megosztott bejegyzés, Szept 17., 2020, időpont: 10:20 (PDT időzóna szerint)

Cooky életrajza

1969 -ben született  Szelba Christian Cooky. Apukája magyar, anyukája francia/görög.Édesapja jazz zenész volt; szaxofonon játszott. Párizsban nõtt fel, ott is kezdett rádiózni.27 éves koráig Párizsban élt. Állandóan focizott, alacsony termete ellenére kapus volt a helyi csapatnál. Rokonai Miskolcon élnek.1986 -ban 17 éves volt, amikor betelefonált az egyik legnépszerűbb francia adásba, és megkérdezte, miként juthatna be a stúdióba, megszeretném nézni, hogyan működik a rádió. Asszisztensi állást kapott a vagánysága miatt.1988 -ban a Rádiós  fõiskola mellett eleinte gyakornokként dolgozott Franciaország sztár rádiójában, az Nrj-ben. Itt ragadt rá az a bizonyos név, amikor  becenevet kerestek és a Cooky mellett döntöttek. Az Nrj után egy másik híres párizsi rádió, a Fun következett, ahol már egyértelműen õ volt a sztár. 1994-tõl DJ-ként is dolgozott, és rendszeresen fellépett Magyarországon.1999 -ben egyik látogatásánál megkeresték a miskolci rádiótól, és mivel környezetváltozásra, új kihívásokra és kalandra vágyott, Cooky Magyarországra költözött. Magyarul ugyan nem beszélt, de kitartásának köszönhetõen hamar megszerezte a kellõ nyelvtudást.1999-2004 -ig a miskolci SKY rádiónál  dolgozott . Ezután az érdi Rádió Juniorhoz került, amelyet a Rádió Extrém követett a rádió megszűnéséig.2005 -ben memutatkozott a televízióban. Az RTL klub Kész átverés! című műsorának volt a műsorvezetője.Adriennel 2007-ben házasodtak össze.2002-ben már majdnem összeházasodtak,de közbejött egy családi ügy.2009 -ben a Széf című műsorban 4 millió forintot nyert a feleségével Kós Adriennel aki menedzserként dolgozik. Cooky az egyik állatmenhelynek ajánlotta fel a pénz felét.M.Gee -vel rendszeresen járja az országot és a keverőpult mögé áll. A  Rádió 1-en 2005. decemberétől 2012. február 29-ig dolgozott.2012 márciusától a Music FM-en vezeti saját műsorát (a Music Party-t, a Kívánságműsort és a Music Doktor-t).Közben a Rádió 1 munkaügyi pert tervez indítani ellene szerződésszegésért.2014-ben a Nagy Duett harmadik szériájának nyertesei Cooky és Hien lettek.2015 -ben valóra váltotta álmát letette a hetedik engedélyhez szükséges utolsó vizsgát, és megkapta a CPL-t, azaz a kereskedelmipilóta-szakszolgálati engedélyt. 2015-ben elhunyt édesapja.2016 -ban zsűritagnak kérték fel a TV2 NagyDuett című műsorába és Kasza Tibivel együtt vezették Az ezek megőrültek című vetélkedőt.2017-ben megszületett kisfia Kevin, majd 2019-ben kisfia Nátán.2019 valentin napján megkérte Debóra kezét.Rövid kihagyás után visszatért a Rádio 1 adóhoz. októbertől hétvégenként várja a hallgatókat a Cooky Weekendben, szombatonként a Before party, vasárnaponként pedig az After party című műsorral.Részt vett párjávan Szécsi Debórával a TV2 Legbátrabb páros című műsorában ahol ők voltak az első kiesők. 

Érdekességek:- Gyerekkora óta tudatosan készült arra, hogy majd egyszer pilóta lehessen.Jelenleg kereskedelmi és  légiforgalmi pilótaengedéllyel is rendelkezik, így amikor  csak teheti, a magasba emelkedik.- Szerepelt a TV2 Hal a tortán főzőműsorában.- Rövid ideig vezette a Kész átverés! című műsort.- Imádja a focit és a Forma1-et.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés