Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csak hívtak, hogy meghalt a fiam..a nagymama elengedte a kezét.. Az útra borulva sírt, a tegnap meghalt 6 éves kisfiú édesanyja..
Mindenegyben Blog - 2021. március 06. (szombat), 17:03

Csak hívtak, hogy meghalt a fiam..a nagymama elengedte a kezét.. Az útra borulva sírt, a tegnap meghalt 6 éves kisfiú édesanyja..

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 06

Az útra borulva sírt, a tegnap meghalt 6 éves kisfiú édesanyja.." csak hívtak, hogy meghalt a fiam..a nagymama elengedte a kezét..

Halálra gázolt egy hatéves gyereket egy autós Gádoros közelében csütörtök délután. A gyereket óvodából vitték haza egy kisbusszal, a nagymamája várta az út szélén, amikor a tragédia történt. A gyerek – miután leszállt – takarásból szaladt át az úton, ekkor ütötték el, csaknem 30 métert repült. Az édesanyja és nagymamája sírva nyilatkoztak a Tényeknek.

„Édes drágám! Úristen, belebetegszek„ – önkívületi állapotban zokogott a földön az anya, elgázolt fiát siratta. „Nekem kellett volna kijönnöm anyám a buszhoz, akkor még most is beszaladna, ott rosszalkodna.”

Hirdetés
[ ]

A gyerek már leszállt a kisbuszról, majd a takarásból kiszaladt az útra, ahol a Gádoros felől közlekedő fekete autó elgázolta. A gyerek csaknem 30 métert repült az ütközéstől.

”Ő az édes drágám, aki tegnap meghalt. 6. évet töltötte szeptemberben, ő az életem„ – mondta az édesanya, Ugrai Piroska a Tényeknek, miközben a kisfia képét szorongatta.

Otthon várta haza óvodából a kisfiát az anyja, amikor szóltak neki, hogy tragédia történt.

„Fél 4-kor már szóltak, hogy jöjjek, mert meghalt a fiam, odáig repült, 25 méterre.”

A kisfiú már leszállt a buszról, az út mellett volt. A nagymama pedig épp a sofőrrel beszélt, ezért nem vette észre, hogy az útra szaladt az unokája.

„Míg elvettem a papírokat, annyi idő alatt történt. Kerestem a gyereket, mikor ide adták a papírt, akkor láttam, hogy szalad a buszsofőr újraéleszteni, mondom mi történt, hát elütötte az a kocsi.”

A kisfiú út melletti árokba csapódott. Épp akkor ment ott egy fehér autó. Keresztbe állt az úton, majd azonnal kiszállt segíteni. Mentőhelikopter a helyszínre érkezett, de a kisfiú életét már nem tudták megmenteni.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés