Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csak ő volt hajlandó táncolni a down-szindrómás fiúval. A végén mégis ő fakadt sírva, amikor EZT kapta
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 04. (kedd), 20:50

Csak ő volt hajlandó táncolni a down-szindrómás fiúval. A végén mégis ő fakadt sírva, amikor EZT kapta (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 04

Ez a gyönyörű történet megmutatja, hogy néha nem kell éveket várni, hogy a jótett helyében, velünk is jó dolgok történjenek!

A 17 éves Daniel Down-szindrómában szenved, így neki különösen nehéz volt partnert találni a szalagavató bálra. Minden lány, akit megkérdezett, egyből nemet mondott. Pedig Daniel számára egy világot jelentette volna egy igen. Nagyon el szeretett volna menni.

Egyetlen lány volt, Kylie, aki hajlandó volt elmenni vele és a táncpartnere lenni. Nem csak hajlandó volt, hanem szívesen is csinálta, sőt, ami azt illeti, ő kérte meg Danielt, hogy menjenek együtt.

Hirdetés
[ ]

„Nem úgy gondolok a hátrányokkal élő emberekre, mintha mások lennének. Nekem normális emberek, tanulási nehézséggel.” – mondta Kylie.

Ez a jólelkű lány könnyekig hatotta Danielt, és végtelenül boldoggá tette, az álmát váltotta valóra. Még csak nem is sejtette, hogy a végén ő lesz a legjobban meglepve, és maga is sírni fog a boldogságtól.

Az egyik televíziós csatorna egy luxus Rolls-Royce limuzint küldött nekik, hogy azzal menjenek a bálba.

A következő meglepetés az volt, hogy útközben a legnívósabb étteremben álltak meg enni. Még az anyukák is sírtak, hogy egyébként ide sosem tudták volna elvinni a gyereküket.

De ez nem minden! A bálon ünnepélyesen bejelentették, hogy a két család kap egy ingyen utat a Disney Landbe, mindenidők leghíresebb vidámparkjába.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés