Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csak szeptemberben nyitnák meg az iskolákat, az új tanévre.?Az iskolák és óvodák mégsem április 19-én indulnak újra?
Mindenegyben Blog - 2021. április 08. (csütörtök), 09:10

Csak szeptemberben nyitnák meg az iskolákat, az új tanévre.?Az iskolák és óvodák mégsem április 19-én indulnak újra? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 08

Boldogkői Zsolt molekuláris biológus véleménye szerint a járványhelyzet miatt nem lenne szabad még visszaállni a tantermi oktatásra. Úgy véli, hogy a legjobb megoldás az lenne, ha csak szeptemberben nyitnák meg az iskolákat, az új tanévre.Veszélyesnek tartja az iskolák április 19-ei nyitását Boldogkői Zsolt, molekuláris biológus, az MTA doktora, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanára.  Az RTL Klub Híradójának adott interjújában Boldogkői azt kérte a döntéshozóktól, hogy gondolják át az iskolák nyitásának tervét.

Boldogkői a súlyos járványhelyzet miatt azt mondta, hogy legalább további 3-4 hét türelmet kell még kérni a lakosságtól, addig nem kellene kinyitni az iskolákat.

Hirdetés
[ ]

Legalább ennyi ideig, de valószínűleg a szeptemberi iskolakezdésig

az lenne a jó megoldás, ha nem nyitnának újra az iskolák – fogalmazott Boldogkői.

Boldogkői korábban azt mondta, hogy ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban, mert:

a gyerekeket még nem lehet oltani,a tanárok oltása nem fog elegendő immunitást produkálni addigra,a brit variáns veszélyes a kicsikre,ráadásul ők haza fogják vinni a vírust a családba.A Portfolio megírta, hogy a brit variáns nemcsak a felnőttekre illetve a fiatal felnőttekre, hanem a gyerekekre is veszélyes. „A koronavírus brit változata a gyermekekre is veszélyesebb, mint a korábbiak” – mondta Michael Osterholm, a Minnesotai Egyetem Fertőző Betegségek Kutatási Központjának igazgatója a napokban. Kifejtette, hogy a vírus korábbi változatainál nem tapasztalták azt, hogy a legfiatalabbak is megfertőződnének, ahogyan azt sem, hogy súlyosan megbetegítené őket a vírus. Ezen kívül nem fertőzték tovább a társaikat sem. A brit mutáció azonban képes erre, amely nagyon könnyen megfertőzi a gyerekeket. Osterholm szerint a brit mutáció 50-100 százalékkal fertőzőbb, mint a korábbi változatok, és sokkal nagyobb arányban okoz súlyos megbetegedést.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés