18

Felnőtt tartalom


Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Igen Nem

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csavarokkal teletömött virsli ölt meg egy 8 éves malamutot Dorogon - Milyen ember képes erre? Szerencsétlen állat mennyit szenvedett..
Mindenegyben Blog - 2020. február 17. (hétfő), 15:04

Csavarokkal teletömött virsli ölt meg egy 8 éves malamutot Dorogon - Milyen ember képes erre? Szerencsétlen állat mennyit szenvedett.. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 17

Csavarokkal teleszurkált virsli miatt pusztult el egy kutya Dorogon. Az állat borzasztó kínokat élt át. Az ismeretlen elkövető az egyik utca kertjeibe dobálta be a veszélyes falatokat. A lakók közül többen feljelentést tettek.

   Ebben a csendes kis dorogi utcában szórta tele a kerteket valaki bútorcsavarokkal teleszúrkált virsli darabokkal. Silver a 8 éves malamut, megette mindet, nem sokkal később rosszul lett. Gazdái azt hitték, hogy egy korábbi betegsége újult ki, eszükbe sem jutott, hogy valaki szándékosan bántotta.

Hirdetés
[ ]

„A kutya kedvetlen volt, nem nagyon bírt felállni, tehát húzta magát, és aztán elkezdett maga alá csinálni, hányt és először az ételt hányta ki, utána már csak vizet ivott, tehát nem is evett és a hányadékban, már vér is volt” - nyilatkozta Piros János.

A kutya családtag volt náluk. A férfi feleségét nagyon megviselték a történtek ezért kérte, hogy ne mutassuk.

„Nagyon-nagyon szenvedett a kutya, olyan fájdalmai voltak, hogy már nem bírt fölállni… Már maga alá vizelt… Már hozzá sem lehetett érni, mert látszott rajta, hogy fáj mindene.” - mondta sírva a nő.A kutyát végül el kellett altatni.

Cleo szerencsésebb volt. Bár megműtötték, de élve megúszta a történteket. A röntgen felvételén jól kivehető a két hegyes csavar. Csak a szerencsén múlt, hogy nem szúrták át a beleit vagy a gyomrát. A gazdája elmondta, hogy mi történt, de kérte, hogy ne legyen felismerhető: „A szomszédok mondták, hogy olyan virsliket találtak az udvarban, amelyekben szegek vannak benne. Mivel az udvarban nem találtuk meg, elvittük orvoshoz, az orvos látta, hogy igen a kutya megette ezt a virslit, benne vannak a szegek, utána jött az, hogy műtét. Na most ez nekem durván 70 ezer forintomba került, hogy a kutyát megmentsük."

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés