Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csillapítja a köhögést, jó megfázásra, tele van vitaminnal, de mégsem használja senki – Te tudod mi ez?
Mindenegyben Blog - 2021. október 28. (csütörtök), 22:35

Csillapítja a köhögést, jó megfázásra, tele van vitaminnal, de mégsem használja senki – Te tudod mi ez? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 28

Csillapítja a köhögést, jó megfázásra, tele van vitaminnal, de mégsem használja senki – Te tudod mi ez?

A dió nemcsak nagyon finom, hanem számos betegséget megelőzhetünk vele, és sokkal több gyógyhatása van, mint gondolnánk.

Hirdetés
[ ]

A dióhéjból készült tea számos felhasználási lehetőséggel bír. Fontos, hogy mindig tisztítsuk meg a dióhéjat, ami diótöréskor marad hátra. Ezt aztán kiválóan használhatjuk tea készítésére.

Aki köhögés rohamokkal küzd, érdemes dióhéj teát készítenie, addig főzve azt, míg világos színű teát nem kap. Mézzel és citrommal ízesítve melegen, de nem forrón fogyasszuk!

Egy jó erős dióhéj tea a gyomorfekélyt is enyhítheti, éhgyomorra fogyasztva!

A dió remek kalcium forrás is, dióhéj teából kiválóan vissza pótolhatjuk ezt az ásványi anyagot. Ehhez napi fél-1 l teát érdemes elfogyasztanunk.

Könnyű felszíni bőrsérülések gyógyulását szintén gyorsítja a diólevél-főzet. A diólevél segíti a bőr és a hámszövetek egészséges regenerálódását.

A diólevél további felhasználási területei voltak a népi gyógyászatban: érzéstelenítésre, hámszövet összehúzására, tuberkulózis ellen, vércukorszint csökkentésére, fertőtlenítésre, baktériumölésre, gombaölésre, tonizálásra, sebgyógyításra, szájfekély ellen, kötőhártya-gyulladásra, bőrbetegségre, fagyásra.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés