Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csoda történt, Zente lábára állt - videó - Gratuláljunk neki sok szívecskével
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 12. (szombat), 08:16

Csoda történt, Zente lábára állt - videó - Gratuláljunk neki sok szívecskével <3

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 12

Januárban kapta meg Zente a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiú a Zolgensma-injekciót. A 700 millió forintos gyógyszer összegét az egész ország közös erővel gyűjtötte össze, az orvosságot végül a Bethesda Gyermekkórházban adták be a kisfiúnak. - írja a Magyarországunk oldal

A 22 hónapos Zente az SMA legsúlyosabb formájával született, a világ legdrágább kezelése pedig bár nem gyógyítja meg, de halmozottan sokat javít az állapotán.

Hirdetés
[ ]

Zente édesanyja egy új, a Facebook-ra feltöltött videóban mutatta meg kisfiát, aki már a gyógyszernek köszönhetően állni is képes.

"Röpke másodpercek... Senki nem tartja... Tudom, hogy velünk örültük minden apróságnak, de aki sorstárs, csak ő tudja átérezni milyen csoda ez. Fontos tudni, hogy nem egyedül állt fel, mint látszik is és ettől még nem fog holnap szaladni, de ez akkor is egy csoda dolog!" – írta az édesanya, aki beszámol arról is, hogy a kisfia többször is kéri a szüleit, hogy segítsék őt álló helyzetbe. Íme a videó a kis Zentéről:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés