Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csodaszép MENYASSZONY VOLT SARKA KATA! Ez a ruha telitalálat, mint egy igazi HERCEGNŐ! >>>>
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 16. (szerda), 20:18

Csodaszép MENYASSZONY VOLT SARKA KATA! Ez a ruha telitalálat, mint egy igazi HERCEGNŐ! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 16

Csodaszép MENYASSZONY VOLT SARKA KATA! Ez a ruha telitalálat, mint egy igazi HERCEGNŐ! >>>>

Sarka Kata 2018-ban vált el Hajdú Pétertől.

Hajdú Péter 2008. április 11-én jegyezte el Sarka Katát. 2009 áprilisában szerettek volna összeházasodni, de az eljegyzés után három hónappal kiderült, hogy a menyasszony babát vár, így az esküvőt előbbre hozták.

Hirdetés
[ ]

Sarka Kata azóta teljes titokban újra férjhez ment, egy “titokzatos ” férfihez, aki talán nem is annyira titokzatos, ugyanis  a milliárdos Bessenyei Istvánról van szó a bulvárlapok szerint!

Eskütétel 400 fő előtt a Szent István Bazilikában, 300 fős fogadás a budavári Hiltonban, tízezer kristállyal ékesített menyasszonyi ruha – Sarka Kata esküvőjét egy ország csodálta 2008-ban. A nagy nap óta hét év telt el, és a gyönyörű modell szerint hamarosan újra oltár elé állhatnak férjével, Hajdú Péterrel. A második esküvő azonban biztosan visszafogottabb lesz.

2008. április 11-én jegyezte el kedvesét Hajdú Péter műsorvezető, aki Sarka Katával akkor még hosszabb jegyességet tervezett. Az élet azonban másképp hozta, így hirtelen kellett megszervezni az esküvőt.

ű2009 áprilisában szerettünk volna összeházasodni gondos előkészületek után, de az eljegyzés után három hónappal kiderült, hogy babát várok. Semmiképp nem szerettem volna úgy világra hozni, hogy nem vagyok férjnél, így gyorsan kellett cselekedni. Eredetileg is a Bazilikába terveztük az esküvőt, de egyik napról a másikra esélyünk sem volt időpontot kapni. Szerencsénkre egy pár végül lemondta, így lett a dátum augusztus 16-a, ami azt jelentette, hogy egy hónapunk maradt mindenre” – emlékezett vissza Kata, akinek a férje rengeteget segített a szervezés során.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Elképesztő…Benkő Péter megmutatta ritkán látott 31 évvel fiatalabb csodaszép feleségét ! Most mindenki elájult a fotó láttán.

Benkő Péter és kozmetikusként dolgozó, nála 31 évvel fiatalabb felesége egy varázslatos vályogházban élnek egy...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés