Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csűrös Karola feladta az életét!Szomorú hírre ébredtünk: Nagyon rossz hírek jöttek Csűrös Karoláról !Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 09. (hétfő), 19:10

Csűrös Karola feladta az életét!Szomorú hírre ébredtünk: Nagyon rossz hírek jöttek Csűrös Karoláról !Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 09

Az Origo sokak kedvenc színésznőjével, a Szomszédok Etusával, Csűrös Karolával beszélgetett többek között a színészi pályán való elindulásáról, a Szomszédok-ról, és természetesen a nagy szerelméről, néhai férjéről Horváth Ádámról. A portál azt is megkérdezte, beszéltek-e arról valaha, mi lesz, ha valamelyikük egyedül marad.

– Már évtizedekkel ezelőtt szóba került, hogy mi legyen a szeretett tárgyainkkal, a dedikált könyvek sokaságával, ha egyikünk sem lesz már. Akkor úgy gondoltuk, hogy Ádám csodálatos fia, Péter, aki a Magvető Kiadó főszerkesztője volt, megoldja majd a problémát. Aztán Péter 2001-ben, negyvenöt éves korában meghalt. Az élet arra is megtanít: a veszteségekre nem lehet felkészülni.

Hirdetés
[ ]

A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, Déryné-díjas, Érdemes-művész színésznő beszélt arról, hogy férje, 2019-ben bekövetkezett halála után többször utalt rá, hogy nem látja túl sok értelmét az életnek. Mára kiderült, enyhült-e a gyásza, csitult-e a fájdalma, jobb lett-e az életkedve.

Belebetegedett a lelke a magányba

– Nem lett jobb a kedvem. Sokat ültünk otthon Ádámmal, főleg az utolsó időszakban, amikor már kevesebb volt a munkánk. Imádtunk otthon lenni, együtt lenni. Nagyon nem jó így, ahogy most van – válaszolta Karola, akivel most néhai férje unokái, az unokahúga és a menye törődik. S bár ahogy mondja, csodálatos emberek, „de ez nem ugyanaz, mint ami volt”.

 Ide vagyok kötve a televízióhoz, amellett sokat olvasok. Tudom, mi történik a világban, véleményem is van róla, legfeljebb nem mondom el. Egyebekről szívesen beszélgetek olyan emberekkel, akiket szeretek. A pályámat pedig kereknek érzem, főként, ha a jó dolgokra gondolok vissza. Nem adtam fel az életet, nem vagyok megkeseredve. Mégsem jó így, ahogy most van, mert Ádám hiányán nem lehet túllépni. Megnehezítette a dolgot a trombózis utáni lábadozás, a vírus utáni karantén, a bezártság.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés