Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csűrös Karola feladta az életét!Szomorú hírre ébredtünk: Nagyon rossz hírek jöttek Csűrös Karoláról !Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 09. (hétfő), 19:10

Csűrös Karola feladta az életét!Szomorú hírre ébredtünk: Nagyon rossz hírek jöttek Csűrös Karoláról !Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 09

Az Origo sokak kedvenc színésznőjével, a Szomszédok Etusával, Csűrös Karolával beszélgetett többek között a színészi pályán való elindulásáról, a Szomszédok-ról, és természetesen a nagy szerelméről, néhai férjéről Horváth Ádámról. A portál azt is megkérdezte, beszéltek-e arról valaha, mi lesz, ha valamelyikük egyedül marad.

– Már évtizedekkel ezelőtt szóba került, hogy mi legyen a szeretett tárgyainkkal, a dedikált könyvek sokaságával, ha egyikünk sem lesz már. Akkor úgy gondoltuk, hogy Ádám csodálatos fia, Péter, aki a Magvető Kiadó főszerkesztője volt, megoldja majd a problémát. Aztán Péter 2001-ben, negyvenöt éves korában meghalt. Az élet arra is megtanít: a veszteségekre nem lehet felkészülni.

Hirdetés
[ ]

A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, Déryné-díjas, Érdemes-művész színésznő beszélt arról, hogy férje, 2019-ben bekövetkezett halála után többször utalt rá, hogy nem látja túl sok értelmét az életnek. Mára kiderült, enyhült-e a gyásza, csitult-e a fájdalma, jobb lett-e az életkedve.

Belebetegedett a lelke a magányba

– Nem lett jobb a kedvem. Sokat ültünk otthon Ádámmal, főleg az utolsó időszakban, amikor már kevesebb volt a munkánk. Imádtunk otthon lenni, együtt lenni. Nagyon nem jó így, ahogy most van – válaszolta Karola, akivel most néhai férje unokái, az unokahúga és a menye törődik. S bár ahogy mondja, csodálatos emberek, „de ez nem ugyanaz, mint ami volt”.

 Ide vagyok kötve a televízióhoz, amellett sokat olvasok. Tudom, mi történik a világban, véleményem is van róla, legfeljebb nem mondom el. Egyebekről szívesen beszélgetek olyan emberekkel, akiket szeretek. A pályámat pedig kereknek érzem, főként, ha a jó dolgokra gondolok vissza. Nem adtam fel az életet, nem vagyok megkeseredve. Mégsem jó így, ahogy most van, mert Ádám hiányán nem lehet túllépni. Megnehezítette a dolgot a trombózis utáni lábadozás, a vírus utáni karantén, a bezártság.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés