Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csütörtök reggel Lidlben összeesett és megállt a szíve a férfinak, de Simon Alex őrmester, Varga Beatrix őrmester, valamint Sörös Gábor őrmester –azonnal cselekedetek és ÍGY mentették meg a férfi életét! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemlik!
Mindenegyben Blog - 2023. január 19. (csütörtök), 15:12

Csütörtök reggel Lidlben összeesett és megállt a szíve a férfinak, de Simon Alex őrmester, Varga Beatrix őrmester, valamint Sörös Gábor őrmester –azonnal cselekedetek és ÍGY mentették meg a férfi életét! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemlik!

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 19

Csütörtök reggel  Lidlben összeesett és megállt a szíve a férfinak, de Simon Alex őrmester, Varga Beatrix őrmester, valamint Sörös Gábor őrmester –azonnal cselekedetek és ÍGY mentették meg a férfi életét!

 Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemlik!

Hirdetés
[ ]

Csütörtök reggel a feleségével vásárolt az a 75 év körüli, szívbeteg férfi, aki minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett a bejáratnál – számolt be róla az Országos Mentőszolgálat.

A kispesti Lidl dolgozói és több vásárló is azonnal a beteg segítségére sietett, mentőt hívtak, majd a mentésirányító utasításai szerint megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett.

A bejelentők a telefonos instrukciók alapján megkezdték az újraélesztést, miközben egyikük az utcára rohant és segítséget kért az éppen a piros lámpánál várakozó rendőrautó járőreitől.

A kispesti életmentő hármas a következő pillanatban már rohant is be az Üllői út melletti üzlet vásárlóterébe, ahol a férfi feküdt.

„Ahogy beértünk az üzletbe, láttuk, hogy egy civil már elkezdte az újraélesztést, de már nagyon el volt fáradva. Azonnal átvettük tőle a mellkaskompressziót, mert az idős úrnak nem voltak életjelei. Nem lélegzett és pulzusa sem volt. Társaimmal ezután felváltva végeztük a reanimálást, amíg ki nem értek a mentők” – mesélte az intézkedésről Sörös Gábor r. őrmester, a XIX. kerületi Rendőrkapitányság járőrvezetője.

Simon Alex őrmester, Varga Beatrix őrmester, valamint Sörös Gábor őrmester – perceken keresztül küzdöttek a férfi életéért, ami végül sikerrel járt – erről már a BRFK adott hírt.

A mentők perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a rendőrök az üzlet munkatársainak segítségével kiürítettek az üzletet. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés