Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DECEMBERRE olyat hoz a koronavírus, amit álmainkban sem gondoltunk volna…..Ma jelentette be Rogán Antal….
Mindenegyben Blog - 2020. december 14. (hétfő), 19:45

DECEMBERRE olyat hoz a koronavírus, amit álmainkban sem gondoltunk volna…..Ma jelentette be Rogán Antal…. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 14

December végén már több százezer adag vakcina érkezhet, amelyet a védekezésben dolgozók kapnak majd. Ezt követően a biztonságosnak ítélt oltóanyagok közül a leggyorsabban érkezőhöz lehet majd hozzájutni elsőnek, de az oltás önkéntes lesz, jelentkezni kell majd érte – mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke a Hír TV vasárnap esti műsorában.

Rogán Antal a járvány elleni védekezést értékelve elmondta, hogy a magyar egészségügy az ellenzéki vádakkal ellentétben jól teljesít, a kormány pedig mindent tőle telhetőt biztosít ehhez, a szükséges eszközöktől kezdve a béremelésig.

Hirdetés
[ ]

A határok nélküli Európában a járvány hihetetlen sebességgel terjed, sok állam a magyarországinál lényegesen szigorúbb intézkedésekre kényszerült – mondta.Közölte azt is, hogy december végén már több százezer adag vakcina érkezhet, amelyet a védekezésben dolgozók kapnak majd.Ezt követően a biztonságosnak ítélt oltóanyagok közül a leggyorsabban érkezőhöz lehet majd hozzájutni elsőnek, de az oltás önkéntes lesz, jelentkezni kell majd érte – mondta Rogán Antal.

A baloldal Magyarország kárára akart előnyhöz jutni azzal, hogy az uniós támogatások megvonását szorgalmazta – mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke. Rogán Antal a Bayer show vendégeként kifejtette, hogy a magyar vállalkozásokat, a magyar gazdákat sújtotta volna a támogatások visszatartása.A baloldal ezt is elfogadta volna azért, hogy a 2022-es választást megnyerhesse – tette hozzá.Véleménye szerint a héten létrejött megegyezés az uniós költségvetésről és a helyreállítási alapról a józan ész győzelme, hiszen járvány idején a gyorsaság számít, a segítséget tehát nem szabad politikai feltételekhez kötni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Nincs vége: újra borított Rogán Antalról Varga Judit korábbi férje

Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél” – Magyar Péter újra posztolt, Rogán és Tiborcz a...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés