Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DECEMBERTŐL JÖN AZ ÉVI EGYSZERI KARÁCSONYI TÁMOGATÁS CSALÁDOKNAK, EGYEDÜLÁLLÓKNAK, IDŐSEKNEK, NYUGDÍJASOKNAK! PÉNZBEN VAGY AJÁNDÉKCSOMAG FORMÁJÁBAN IS ADJÁK! FONTOS TUDNIVALÓK A CIKKBEN!
Mindenegyben Blog - 2022. október 20. (csütörtök), 09:32

DECEMBERTŐL JÖN AZ ÉVI EGYSZERI KARÁCSONYI TÁMOGATÁS CSALÁDOKNAK, EGYEDÜLÁLLÓKNAK, IDŐSEKNEK, NYUGDÍJASOKNAK! PÉNZBEN VAGY AJÁNDÉKCSOMAG FORMÁJÁBAN IS ADJÁK! FONTOS TUDNIVALÓK A CIKKBEN! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 20

EGYSZERI KARÁCSONYI TÁMOGATÁS CSALÁDOKNAK, EGYEDÜLÁLLÓKNAK, IDŐSEKNEK, NYUGDÍJASOKNAK! PÉNZBEN VAGY AJÁNDÉKCSOMAG FORMÁJÁBAN IS ADJÁK! FONTOS TUDNIVALÓK A CIKKBEN!

ITT TÁJÉKOZÓDHAT A RÉSZLETEKRŐL >>>Mindenképpen tájékozódjon!

Itt a letölthető KORMÁNYHIVATALI TÁJÉKOZTATÓ!

Hirdetés
[ ]

A támogatás nem központi, nincs kötelező jelleggel minden megyében minden városban, de több helyen működik és igényelhető! A szociális törvény keretein belül az önkormányzatok maguk dönthetnek új támogatási formák bevezetéséről, illetve a meglévő támogatások kiegészítéséről!

Ilyen támogatás idősek és nagycsaládosok rendkívüli HÚSVÉTI/ karácsonyi támogatása!

A pénzbeli támogatásokat biztosító önkormányzatok rendeletükben szabályozták a jogosultságifeltételeket, melyek az egyes városokban eltérőek lehetnek!Érdmes utánajárni, hogy ahol élünk létezik-e a támogatás, illetve milyen felttéelekkel igényelhető!

„A szociális ellátások iránti igény égény évről-évre nő. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a karácsony előtt nyújtott támogatás úgy a 65 év felettiek, mind a nagycsaládosok körében nagy népszerűségnek örvend.” – nyilatkozta egy magyar város polgármestere!

Szeretnénk felhívni kedves olvasóink figyelmét, hogy ezzel az írással a támogatás létezésére szertnénk felhívni a figyelmet.Sajnos nem áll módunkban a több ezer magyar önkormányazttól információt szerezni, hogy hol van ilyen támogatás és hol nincs, így arra bíztatjuk a rászorulókat, hogy érdeklődjenek a helyileg illetékes önkormányzatnál!Sajnos előfordul, hogy az ügyintéző úgy néz ránk mint borjú az új kapura, még esetleg mosolyog is rajtunk, de ne érezzük magunkat hülyének vagy ostobának..ilyen támogatás létezik Magyarországon, de természetesen egy nyíregyházi ügyintézőnek nem kell tudnia hogy esetlegesen Sopronban milyen támogatások vannak…lényeg a lényeg, hogy egy kérdést megér!

Ezekben a városokban létezik a támogatás : Budapest Kőbánya, Kisvárda, Füzesgyarmat, Budapest Ferencváros, Budaörs, Alsőzsolca, Ádánd, Balatonkeresztúr, Derecske, Somogyjád, Hrsány, Szeghalom, Soroksár, Zugló, Vasszilvágy, Bánhorváti, Piliscsaba, Répcelak, Dunakeszi…a lista nem teljes!

Az idei évre vonatkozólag még nm találtunk információt és felhívást a atámogatásra, de a korábbi években volt ilyen a fent emített városokban!Akármennyire is igyekeztünk sajnos ennél több információt nem tudtunk megszerezni a támogatásról.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés