Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Dermesztő hideg érkezik: Az ország legnagyobb részére figyelmeztetést adtak ki
Mindenegyben Blog - 2019. december 04. (szerda), 16:57

Dermesztő hideg érkezik: Az ország legnagyobb részére figyelmeztetést adtak ki

Hirdetés
Hirdetés
2019 dec 04

Zimankós időjárás vár ránk!

Csütörtökön akár már -12 fok is lehet, ám ma inkább csak a köd miatt bosszankodhatunk.

Hirdetés
[ ]

Reggelre több helyen sűrű, zúzmarás ködre lehet számítani. Ez várhatóan napközben is tartósan megmarad, illetve az alacsony szintű rétegfelhőzetből néhol hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat az egész keleti régióra, valamint a középső térségre vészjelzést adott ki, ezeken a helyeken ugyanis tartósan rosszak lehetnek a látási viszonyok.

Egyes helyeken viszont a köd feloszlása után már egy időre a kisüthet a nap, a legnagyobb esély erre a Nyugat-Dunántúlon van. A legmagasabb nappali hőmérséklet +4 és -5 fok között várható, fagypont alatti értékek a tartósan borult területeken valószínűbbek. Késő estére +1 és -7 fok közé hűl le a levegő.

A maihoz hasonlóan csütörtökön is a ködfoltok egy része egész nap megmarad, de néhol napos időre számíthatunk. A tartósan borult tájakon néhol ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. A változó irányú szél nagyrészt mérsékelt marad, de északnyugaton helyenként élénk lökések kísérhetik a délkeleti szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -7 fok között alakul, de a hóval borított, derült tájakon akár -10 és -12 fokig is lehűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet – a felhőzet függvényében – jobbára -3 és +4 fok között várható.

(met.hu)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés