Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Döbbenetes videó– 23 év után került elő a felvétel Zámbó Jimmy haláláról (VIDEÓ)
Mindenegyben Blog - 2024. január 19. (péntek), 16:17

Döbbenetes videó– 23 év után került elő a felvétel Zámbó Jimmy haláláról (VIDEÓ)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 19

A Szadai Televízió archívumából egy megrázó videofelvétel került elő, amely Zámbó Jimmy tragikus halálával kapcsolatos. A felvétel a tragédia utáni időszakban készült, és az énekes közeli barátait, valamint testőrét dokumentálja, akik megosztják gondolataikat és emlékeiket az ikonikus előadóművészről.

Hirdetés
[ ]

A videón Turi Lajos énekes is szerepel, aki elmondja, hogy az újév előtti estén Zámbó Jimmyvel együtt volt, és szerinte az énekes abban az időben józan állapotban volt, alkoholt nem fogyasztott. Turi részletezi, hogy Jimmy halála teljes váratlansággal érte, még aznap reggel ünnepeltek együtt.

A felvételen továbbá Delhusa Gjon is megszólal, aki az énekes élete végének egyik legközelebbi barátja volt. Delhusa arról beszél, hogy a tragikus hírt feleségétől kapta, ami számára az élet egyik legmegrendítőbb pillanata volt.

Tóth Krisztián, Zámbó Jimmy testőre is látható a felvételen. Ő elismeri, hogy érezte a felelősséget a történtekért, mivel aznap nem volt szolgálatban, és úgy véli, hogy jelenlétével esetleg megakadályozhatta volna a tragédiát.

Hirdetés

A videofelvétel többi része és további részletei egyelőre nem ismertek, de a már nyilvánosságra került részek mélyen érintőek, és bepillantást engednek Zámbó Jimmy tragédiájának hátterébe.

Ez a felfedezés újabb kérdéseket vet fel, és Jimmy rajongói továbbra is nagy érdeklődéssel követik az énekes halálának körülményeit. Az eset körüli rejtélyek és titkok továbbra is foglalkoztatják a nyilvánosságot, sokakban felvetve a kérdést, hogy mi állhatott a tragikus esemény mögött.

A 26perces videót ide kattintva tudod megtekinteni!

Köszönjük hogy elolvastad ,értékeld a munkánkat, és kérjük oszd meg másokkal is. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés