Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Döntött! Vége ! Kiköltözött Tápai Szabina, inkább egyedül folytatja tovább..
Mindenegyben Blog - 2022. október 16. (vasárnap), 11:20

Döntött! Vége ! Kiköltözött Tápai Szabina, inkább egyedül folytatja tovább..

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 16
Hirdetés
[ ]

Tápai Szabina kislánya születése óta külön tölti az éjszakát férjétől. Elmondása szerint van, hogy gyermeke 10-szer is felkel éjszaka, ezért így pihentetőbb számára, ha vele tölti az éjszakát - adta hírül a Bors.

"Mindenkinek külön szobája van, de én Milla születése óta az ő kis birodalmában aludtam. Volt, amikor azzal próbálkoztam, hogy a saját ágyába szoktassam, de amikor éjszakánként tízszer felkelt, akkor nem volt kellemes folyton ingázni a két helyiség között. Nemrég tartottunk egy csalónapot, amikor mindannyian együtt aludtunk a szülői hálóban, hozzáteszem, nem biztos, hogy jó döntés volt"… – mesélte a lapnak a fiatal édesanya.

Szabina elmondása szerint nem ért egyet azzal, hogy egy párkapcsolat megromlásához vezethet, ha a társak külön töltik az éjszakát. "Nem ezen múlik, hiszen ezt nem mondanám együtt töltött minőségi időnek" – mondta.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés