Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Dórát azzal zavarták el a sürgősségiről, hogy vegyen be egy lázcsillapítót, és menjen háziorvoshoz.. Meghalt a terhes kismama
Mindenegyben Blog - 2022. október 20. (csütörtök), 08:32

Dórát azzal zavarták el a sürgősségiről, hogy vegyen be egy lázcsillapítót, és menjen háziorvoshoz.. Meghalt a terhes kismama (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 20

Dórát azzal zavarták el a sürgősségiről, hogy vegyen be egy lázcsillapítót, és menjen háziorvoshoz.. Meghalt a terhes kismama

Dórát azzal zavarták el a sürgősségiről, hogy vegyen be lázcsillapítót és menjen a háziorvoshoz. Férje ordítva közölte: nem mennek sehová, amíg meg nem vizsgálják a mindenórás feleségét. Igaza volt, a lázas kismama súlyos covidos volt, kétoldali tüdőgyulladásban szenvedett.

Hirdetés
[ ]

Mint az a naphire.hu megírta, a bakonykoppányi édesanya Budapesten, császármetszéssel hozta világra a kisfiát. Előtte, november végén a veszprémi kórház sürgősségi osztályán jelentkezett covidos tünetekkel. Három nappal később onnan szállították Budapestre a Semmelweis Klinikára, ahol császárral hozta világra a kisfiát. Dóra olyan súlyos állapotban volt, hogy a klinika orvosai már fel sem ébresztették őt az altatásból. Lélegeztetőgépre került, december végén pedig meghalt.

– Úgy gondolom, a veszprémi kórház miatt vagyunk most itt. Pénteken 11 órától este 9-ig az előtérben kezelés nélkül várakoztatták a terhes, súlyos beteg feleségemet – mondta keserűen a naphire.hu – nak a feleségét gyászoló Mihajlov Zsolt. – Azt 10 órás szenvedést nem kívánom senkinek. Többször hívtam a feleségemet, hogy odamegyek érte, elviszem egy másik kórházba kivizsgálásra. De reménykedett, hogy valaki majd csak megszólítja, segít rajta. Végül este kilenckor kiderült, hogy súlyos kétoldali tüdőgyulladása van. És ekkor kapott egy ágyat.

Zsolt nem látogathatta a feleségét, csak telefonon beszéltek. Szombaton már csak smsben tudtak üzenni egymásnak, mert az asszony annyira rosszul volt, hogy nem tudott megszólalni.

– Még a veszprémi kórházban volt, amikor utoljára telefonon beszéltünk. Az utolsó szavaival is a kislánya, Zorka miatt aggódott. Azt kérdezte, hogy van, eszik-e rendesen, jól viselkedik? – emlékezett a gyásztól megtört édesapa.

Dórát csak három nap múlva, hétfőn vizsgálta meg egy nőgyógyász. Azonnal intézkedett, hogy a kismamát szállítsák Budapestre, a Semmelweis Klinikára, ahol altatásban, császármetszéssel világra hozta a kisfiát. Azonban olyan súlyos volt az állapota, hogy az orvosok lélegeztetőgépre tették és mélyaltatásban tartották.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés